Meteen naar de content
 
  • ACTIE! Nieuwe webshop:

    15% korting op het gehele assortiment

  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Boxers kopen

Boxers kopen

Heb jij al eens het comfort van bamboe boxershorts ervaren? Zo niet, dan adviseren wij je om eens bamboe boxer shorts kopen en het snel te proberen. Boxershorts van bamboe voelen namelijk zijdezacht aan en hebben de perfecte pasvorm. Je voelt de boxershorts namelijk helemaal niet zitten en dat is precies wat je wilt toch? Met de boxershorts van Bamboo Basics ben je iedere dag verzekerd van fijn en comfortabel zittend ondergoed. Bamboe ondergoed kopen doe je hier, je bent op de juiste plek!

Boxershorts van bamboe

Boxershorts heren bamboe hebben wat betreft de stof dezelfde eigenschappen als kasjmier. Hierdoor voelt het ondergoed heel zacht aan en is het dus een feest om te dragen. De bamboestof heeft een rond oppervlak waardoor het zachter en sterker is dan katoen. Ook maakt deze samenstelling het verschil voor mensen met een allergie. Er zitten in bamboe namelijk geen haakjes die de huid kunnen irriteren.

Heren boxers van bamboe

In de collectie van Bamboo Basics vind je verschillende heren boxers van bamboe. Bijvoorbeeld in vrolijke kleuren of donkere tinten zoals grijs en zwart, maar ook de zogeheten trunks: boxers met een wat kortere pijp. Zo zit er voor iedereen een geschikte boxer tussen en kun ook jij makkelijk boxers kopen. Ga je boxer shorts kopen in 3-packs of 7-packs boxers, dan kun je weer een tijdje vooruit!

Bij het maken van de boxershorts heren bamboe is aan alles gedacht. Zo is er geen sprake van opkruipende pijpjes en zitten er geen kriebelende labels in de boxers. Op die manier kunnen wij garanderen dat je met de boxershorts van Bamboo Basics kiest voor zeer comfortabel ondergoed. Boxers kopen doe je bij Bamboo Basics!

Een duurzame keuze

Met de keuze voor bamboe boxershorts draag je ook nog eens bij aan een duurzamere en socialere wereld. De productie van bamboe is namelijk een stuk milieuvriendelijker dan de productie van katoen. Voor katoen wordt ontzettend veel water en pesticiden gebruikt. Bamboe heeft van nature genoeg aan zon en regenwater om te groeien en er worden geen insecticiden of pesticiden gebruikt. Daarnaast is ons productieproces volledig lokaal en is er sprake van gezonde arbeidsomstandigheden. Met de keuze voor bamboe ondergoed van Bamboo Basics maak je dus een bewuste keuze en voelt bamboe boxer shorts kopen goed! Boxershorts heren kopen voelt beter als het duurzaam is. Bamboe ondergoed kopen doe je bij Bamboo Basics!

Voel je goed in bamboe ondergoed!

Ondergoed draag je iedere dag en mag dus zeker niet ontbreken in jouw garderobe. Een boxershort die niet lekker zit? Nee, bedankt. Boxers kopen doe je het liefst met boxershort die je helemaal niet voelt zitten en heerlijk zacht aanvoelen. Kies je boxershorts daarom met zorg uit en kies voor onze extreem comfortabele bamboe boxershorts! Boxershorts heren kopen doe je natuurlijk hier in de shop van Bamboo Basics.

Boxershorts heren kopen

Bamboo Basics laat jou makkelijk boxers kopen. We hebben categorieën ingericht zodat bamboe ondergoed kopen voor jou een eitje is. Boxershorts heren kopen doe je in de categorie heren > boxershorts. We hebben ook de categorie heren > trunks. Dit zijn boxershorts met net een wat korter pijpje. Boxers kopen doe je bij Bamboo Basics!

15% korting