Meteen naar de content
 
  • ACTIE! Nieuwe webshop:

    15% korting op het gehele assortiment

  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Lange shirts voor heren

Lange shirts voor heren

Heb jij ook wel eens last van het omhoog kruipen van jouw t-shirt, met als gevolg een ontblote onderrug? Een tekort t-shirt kan erg vervelend zijn. Helaas duurt de zoektocht naar het shirt dat voor jou de perfecte lengte heeft soms lang. Bamboo Basics heeft de oplossing! Wij maken t-shirts voor heren die niet omhoog kruipen. Onze t-shirts worden gemaakt van bamboe en blijven hierdoor mooi én krimpen niet!

Basic t-shirts voor heren

Jouw favoriete t-shirt is gekrompen in de was of je kan simpelweg geen t-shirt met de goede lengte vinden. Naast een goede lengte van een basic t-shirt wil je dat deze een hoge kwaliteit heeft, comfortabel is, maar ook betaalbaar. Bamboo Basics heeft het perfecte bamboo t-shirt met een mooie pasvorm en een hoog draag comfort.

Iedereen draagt basic t-shirts onder een trui of vest. Daarom is het belangrijk dat dit basic shirt comfortabel zit. Onze bamboo t-shirts voor heren zijn van een combinatie van elastaan en bamboe. Daardoor is de stof zeer sterk en heeft het tegelijkertijd de perfecte pasvorm. Door de elasticiteit sluit het goed aan en heeft het een hoog draagcomfort.

Naast de goede pasvorm bieden bamboo t-shirts ook thermo comfort. De bamboestof werkt in de zomer verkoelend en in de winter is het juist warmer dan katoen. Daarnaast filtert het schadelijke UV-straling. Dit maakt onze bamboo basics geschikt om als mooie basic of als onderkleding te dragen.

Bamboo t-shirts blijven mooi

Bamboe is van nature sterk materiaal. Dit zorgt ervoor dat je bamboo t-shirt er nog steeds als nieuw uitziet na vele wasbeurten. Jouw nieuwe basic zal dus niet krimpen in de was. Bamboevezels zorgen voor zachtheid maar bamboestof is ook sterk, wat zorgt voor een lange levensduur van je t-shirt. Kwaliteit gegarandeerd! Ook kreukt het bamboo t-shirt niet tijdens het wassen. Goed nieuws heren, strijken is dus ook niet nodig! De t-shirts met lang model voor heren van Bamboo Basics zijn je ideale basic item.

Je denkt waarschijnlijk dat zo’n goede kwaliteit en lange levensduur ook terug te zien is in de prijs. Niets is minder waar! De bamboo t-shirts van Bamboo Basics zijn zeer betaalbaar.

15% korting