Bamboo Basics commercial

Bamboo Basics commercial

Maak kennis met Bamboo Basics, het extreem comfortabele ondergoed van bamboe!

Je kent het vast wel; je voelt het label van je ondergoed in je huid prikken, het kruipt steeds omhoog of het zit gewoon niet lekker. Met ondergoed van Bamboo Basics is dat verleden tijd! Bamboe ondergoed voelt zijdezacht op de huid en zit de hele dag comfortabel. Bamboo Basics is voelbaar beter. Beter voor jou en beter voor het milieu. Ervaar ook extreem comfortabel ondergoed. Want Bamboo Basics moet je voelen!

Heb je Bamboo Basics al op TV gezien? Bekijk anders hier de Bamboo Basics commercial!

Bamboo Basics moet je voelen!

De voordelen van bamboe onderkleding

Bamboe kleding: Zijde zacht en fris Zijdezacht – De bamboe stof valt soepel en voelt zijdezacht aan. Een hoog draagcomfort dus!
Bamboe kleding: Goed voor je huid Goed voor je huid – Heb je een gevoelige huid of last van allergieën? Dan is bamboe ondergoed heel fijn! Bamboe is namelijk hypoallergeen.
Bamboe kleding: Thermo comfort Thermo comfort – Bamboe is ademend door de open structuur van de vezels, waardoor het verkoelend is in de zomer en in de winter warmer dan katoen.
Bamboe kleding: UV-bescherming UV-bescherming – Bamboe is van nature UV-beschermend en filtert 98% van de schadelijke UV-stralen.
Bamboe kleding: Perfect fit Perfect fit – De combinatie van elastaan en katoen met bamboe zorgt voor zowel een sterke stof als een perfecte pasvorm.
Bamboe kleding: Duurzaam alternatief Duurzaam alternatief – De belasting op het milieu tijdens de productie van bamboe is tot wel 80% minder dan bij katoen.
DutchGermanEnglishFrench