Bamboo Basics moet je voelen!

Maak kennis met Bamboo Basics, het extreem comfortabele ondergoed van bamboe!

Je kent het vast wel; je voelt het label van je ondergoed in je huid prikken, het kruipt steeds omhoog of het zit gewoon niet lekker. Met ondergoed van Bamboo Basics is dat verleden tijd! Bamboe ondergoed voelt zijdezacht op de huid en zit de hele dag comfortabel. Bamboo Basics is voelbaar beter. Beter voor jou en beter voor het milieu. Ervaar ook extreem comfortabel ondergoed. Want Bamboo Basics moet je voelen!

Bamboo Basics moet je voelen!

Bamboo Basics op de radio

De voordelen van Bamboe onderkleding

Zijdezacht

De stof valt soepel en voelt zijdezacht aan. Dit komt door het ronde oppervlak van de bamboevezels. Een hoog draagcomfort dus!

Goed voor je huid

Heb je een gevoelige huid of last van allergieën? Dan is bamboe ondergoed perfect! Bamboe is namelijk hypoallergeen.

Thermo comfort

In de zomer werkt bamboe verkoelend en in de winter is het warmer dan katoen. De open structuur van de vezels zorgt hiervoor.

UV-bescherming

Bamboe is van nature UV-beschermend en filtert 98% van de schadelijke UV-stralen.

Kwaliteit

Ondanks de zachtheid zijn de vezels van bamboe sterk, waardoor de kleding een lange levensduur heeft. De stof kreukt niet, is antistatisch, vormvast en kan gewoon in de wasmachine.

No sweat

De micro gaatjes in de bamboevezel zorgen ervoor dat vocht sneller absorbeert en verdampt. Bamboe neemt tot wel 70% meer vocht op dan katoen. Lees meer over onze anti-transpirantie T-shirts.

Perfect fit

De combinatie van elastaan en katoen met bamboe zorgt voor zowel een sterke stof als een perfecte pasvorm. Doordat bamboe van nature heel sterk is blijven onze producten ook na veelvuldig wassen mooi!

Kreukherstellend

Zodra je onze T-shirts uit de wasmachine haalt, zijn deze zo goed als kreukvrij. Strijken is dus bijna niet nodig!

Milieuvriendelijk

De belasting op het milieu tijdens de productie van bamboe is tot wel 80% minder dan bij katoen. Dus met het dragen van Bamboo basics ben je meer duurzaam bezig! Hier lees je er alles over.

Shop onze bestsellers