Categorieën

Bamboo Basics Baby

NIEUW! Extreem comfortabel ondergoed ben jij al gewend van Bamboo Basics. En dat wil je natuurlijk ook voor je kleintje. Daarom nu bamboe rompertjes en sokjes! Bekijk hieronder de volledige collectie of selecteer een categorie.

38 resultaten

Weergave:

Bamboe voelt als een tweede huid voor jouw baby!
Bamboo Basics Baby moet je voelen! Bamboe kent veel voordelen en is extra fijn en comfortabel voor baby’s omdat het zacht, ademend en hypoallergeen is. De bamboevezel is zachter en soepeler dan veel andere materialen, wat betekent dat het fijner aanvoelt voor de gevoelige babyhuid. Bamboe is ademend, het absorbeert vocht en helpt om de huid van de baby droog te houden. Daarnaast is bamboe hypoallergeen, wat inhoudt dat het minder waarschijnlijk is dat het irritatie of allergieën veroorzaakt bij jouw baby.

Een duurzamer alternatief
Naast de vele voordelen voor jouw baby is het gebruik van de bamboeplant ook beter voor het milieu. Bamboe is namelijk waterbesparend, het heeft voldoende aan natuurlijke regenval en zorgt voor minder verdamping. In vergelijking met katoen is bamboe veel minder belastend voor het milieu, zo bespaart een Bamboo Basics item gemiddeld 63% CO2 uitstoot, 64% minder waterverbruik en 30% minder landgebruik.

Bamboo Basics Babycollectie
Onze babycollectie bestaat uit verschillende kleuren en soorten rompertjes en sokjes. Of je nou op zoek bent naar een overslagromper (voor de kleintjes), een envelophals romper, een romper met korte mouwen, lange mouwen of zonder mouwen. We hebben genoeg keuze voor jouw baby van maat 50/56 tot en met maat 92! En goed nieuws: alle rompers groeien met jouw kleintje mee, dankzij een dubbele rij drukknopen aan de onderkant. Zo heb je er extra lang plezier van! De bamboe rompers en sokjes zijn allemaal gemaakt uit een combinatie van bamboe, organisch katoen en elastaan, wat resulteert in een fijne en zachte pasvorm. Daarnaast is bamboe een duurzame grondstof, wat betekent dat de producten langer meegaan en minder snel slijten.