Categorieën

Rompers korte mouw

5 resultaten

Weergave:

Bamboe rompers korte mouwen
De bamboe romper korte mouwen heeft een envelophals. Door de envelophals van de rompers korte mouw kun je een eventuele vieze romper ook naar beneden uittrekken in plaats van over het hoofdje. De bamboe romper korte mouw is een meegroei romper en groeit als het ware met jouw kleintje mee. Door de dubbele rij drukknopen tussen de beentjes heb je er extra lang plezier van! De rompertjes korte mouw komen in een 3-pack verpakking in verschillende kleuren en zijn verkrijgbaar vanaf maat 68 tot en met maat 92.

De rompers korte mouw moet je voelen! De rompers korte mouw van bamboe kennen veel voordelen en zijn extra fijn en comfortabel voor baby’s omdat ze zacht, ademend en hypoallergeen zijn. De bamboevezel is zachter en soepeler dan veel andere materialen, wat betekent dat het fijner aanvoelt voor de gevoelige babyhuid. Bamboe is ademend, het absorbeert vocht en helpt om de huid van de baby droog te houden. Daarnaast is bamboe hypoallergeen, wat inhoudt dat het minder waarschijnlijk is dat het irritatie of allergieën veroorzaakt bij jouw baby.

De bamboe romper korte mouw zijn allemaal gemaakt uit een combinatie van bamboe, organisch katoen en elastaan, wat resulteert in een fijne en zachte pasvorm van de rompertjes korte mouw. Daarnaast is bamboe een duurzame grondstof, wat betekent dat de rompertjes korte mouw langer meegaan en minder snel slijten.