Zijdezacht

De stof valt soepel en voelt zijdezacht aan. Dit komt door het ronde oppervlak van de bamboevezels. Een hoog draagcomfort dus!

Zijdezacht

Goed voor je huid

Heb je een gevoelige huid of last van allergieën? Dan is bamboe ondergoed perfect! Bamboe is namelijk hypoallergeen.

Goed voor je huid

Thermo comfort

In de zomer werkt bamboe verkoelend en in de winter is het warmer dan katoen. De open structuur van de vezels zorgt hiervoor.

Thermo comfort

UV-bescherming

Bamboe is van nature UV-beschermend en filtert 98% van de schadelijke UV-stralen.

UV-bescherming

Kwaliteit

Ondanks de zachtheid zijn de vezels van bamboe sterk, waardoor de kleding een lange levensduur heeft. De stof kreukt niet, is antistatisch, vormvast en kan gewoon in de wasmachine.

Kwaliteit

No sweat

De micro gaatjes in de bamboevezel zorgen ervoor dat vocht sneller absorbeert en verdampt. Bamboe neemt tot wel 70% meer vocht op dan katoen. Lees meer over onze anti-transpirantie T-shirts.

No sweat

Perfect fit

De combinatie van elastaan en katoen met bamboe zorgt voor zowel een sterke stof als een perfecte pasvorm. Doordat bamboe van nature heel sterk is blijven onze producten ook na veelvuldig wassen mooi!

Perfect fit

Kreukherstellend

Zodra je onze T-shirts uit de wasmachine haalt, zijn deze zo goed als kreukvrij. Strijken is dus bijna niet nodig!

Kreukherstellend

Milieuvriendelijk

De belasting op het milieu tijdens de productie van bamboe is tot wel 80% minder dan bij katoen. Dus met het dragen van Bamboo basics ben je meer duurzaam bezig! Hier lees je er alles over.

Milieuvriendelijk