Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Beste Product van het Jaar 2023-2024

Beste Product van het Jaar 2023-2024

We deden het al eerder in Nederland. In 2021-2022 waren we de trotse drager van de titel ‘Beste Product van het Jaar’ in de categorie Fashion Duurzaam. En aangezien men in België ook groot fan is van onze producten, trokken we de stoute onderbroek aan en meldden wij ons aan om ook daar die mooie titel te winnen. En jawel, we werden genomineerd! Daarna werd er massaal gestemd. Dank aan iedereen hiervoor. Maar waren het genoeg stemmen voor Bamboo Basics?


28 september jl. was de officiële prijsuitreiking in Antwerpen. Evy Gruyaert (je weet wel, van Hardlopen met Evy) maakte de winnaars bekend.

En in de categorie Fashion Duurzaam was de winnaar…..tromgeroffel….. BAMBOO BASICS!
Een jaar lang mogen wij vol trots deze titel dragen. We denken dat dit een mooie waardering is van onze Belgische klanten en denken zo nog meer mensen te overtuigen om voor het duurzamere en comfortabele ondergoed van Bamboo Basics te kiezen. Benieuwd naar alle winnnaars? Bekijk ze op site van het Product van het Jaar. Wil je weten wat Bamboo Basics allemaal doet om een steeds duurzamer alternatief te worden? Je leest het hier.