Moet je voelen!

Heb je ons al gespot langs de snelweg? Want we roepen het graag van de daken: Bamboo Basics moet je voelen! Want we weten zeker dat als je het eenmaal gevoeld hebt, je nooit meer anders wil. Ervaar ook extreem comfortabel ondergoed.


Je kent het vast wel; je voelt het label van je ondergoed in je huid prikken, het kruipt steeds omhoog of het zit gewoon niet lekker. Met ondergoed van Bamboo Basics is dat verleden tijd! Bamboe ondergoed voelt zijdezacht op de huid en zit de hele dag comfortabel. Bamboo Basics is voelbaar beter. Beter voor jou en beter voor het milieu.

Zijdezacht

De bamboe stof valt soepel en voelt zijdezacht aan. De structuur kent geen harde of scherpe delen die de huid kunnen irriteren. Dit komt door het ronde oppervlak van de bamboevezels. Een hoog draagcomfort dus! Onderkleding hoort te voelen als een tweede huid, daarom zijn veel van de Bamboo Basics items naadloos, wat zorgt voor nog meer comfort.

Goed voor je huid

Heb je een gevoelige huid of last van allergieën? Dan is bamboe ondergoed perfect! Bamboe is namelijk hypoallergeen. Een allergeen is een stof die allergische reacties oproept bij mensen. Hypoallergeen betekent dat er minder stoffen in een product zitten waar je allergisch op kunt reageren.

Thermo-comfort

Bamboetextiel is verwarmend, maar is daarnaast ook ademend. In de zomer werkt bamboe verkoelend en in de winter is het warmer dan katoen. De open structuur van de vezels zorgt hiervoor. Deze thermo functie werkt voor zowel warme als koude periodes. Dit betekent dus dat je ook in koudere periodes kunt genieten van je favoriete bamboe onderkleding.

UV-bescherming

Als je lichaam te veel blootgesteld wordt aan UV-stralingen kan dit op lange termijn negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid. Bamboe is van nature UV-beschermend en filtert 98% van de schadelijke UV-stralen. Door het dragen van bamboe kleding kun je jouw lichaam beschermen tegen de zon.