Meteen naar de content
 
  • STAPELKORTING

    2 items 10% - 3 items 15% - 4+ items 20% KORTING

  • Heren
  • Dames
  • Laatste kans
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Bamboo Basics krijgt een baby!

Bamboo Basics krijgt een baby!

Bamboo Basics krijgt een baby! We breiden de collectie uit met een babylijn in de vorm van rompertjes en sokjes, in verschillende modellen en kleuren. Dus ook jouw baby kan nu het comfort van Bamboo Basics ervaren!

Bamboo Basics Baby moet je voelen! Bamboe kent veel voordelen en is extra fijn en comfortabel voor baby’s omdat het zacht, ademend en hypoallergeen is. De bamboevezel is zachter en soepeler dan veel andere materialen, wat betekent dat het fijner aanvoelt voor de gevoelige babyhuid. Bamboe is ademend, het absorbeert vocht en helpt om de huid van de baby droog te houden. Daarnaast is bamboe hypoallergeen, wat inhoudt dat het minder waarschijnlijk is dat het irritatie of allergieën veroorzaakt bij jouw baby.

Bamboo Basics - Sokjes CHARLEY  - 2x Roze & 2x Beige gestreept

CHARLEY bamboe sokken

De Charley bamboe sokken hebben te leuke streepjes! De sokjes komen in een set van vier paar en 2 verschillende kleuren. De sokjes zijn extra zacht en comfortabel voor jouw baby én ze hebben een elastische boord zodat ze beter blijven zitten. De sokjes zijn verkrijgbaar in maat 0-6 maanden, 6-12 maanden, 12-18 maanden en 18-24 maanden.

BOBBY lange mouwen romper

De Bobby bamboe romper is een 3-pack verpakking met lange mouwen rompers. En is verkrijgbaar als overslagromper voor de kleintjes tot en met maat 68 en met een envelophals vanaf maat 68 t/m maat 92.

SIDNEY rib sokjes

De Sidney bamboe rib sokken moet je voelen! De sokjes komen in een set van vier paar in 3 verschillende kleuren. De bamboe sokken zijn extra zacht en comfortabel. Door de elastische boord blijven de sokjes beter zitten bij jouw kleintje. Aan de onderkant van de bamboe sokjes zit een antislip profiel, zodat jouw kleintje niet kan uitglijden. De sokjes zijn verkrijgbaar in maat 0-6 maanden, 6-12 maanden, 12-18 maanden en 18-24 maanden.

IZZY mouwloze romper

De Izzy romper is een mouwloze meegroei romper in een 3-pack verpakking. De romper is verkrijgbaar als overslagromper voor de kleintjes tot en met maat 68 en met een envelophals vanaf maat 68 t/m maat 92.

Of je nou op zoek bent naar een overslagromper (voor de kleintjes), een envelophals romper, een romper met korte mouwen, lange mouwen of zonder mouwen. We hebben genoeg keuze voor jouw baby van maat 50/56 tot en met maat 92! En goed nieuws: alle rompers groeien met jouw kleintje mee, dankzij een dubbele rij drukknopen aan de onderkant. Zo heb je er extra lang plezier van! De bamboe rompers en sokjes zijn allemaal gemaakt uit een combinatie van bamboe, organisch katoen en elastaan, wat resulteert in een fijne en zachte pasvorm. Daarnaast is bamboe een duurzame grondstof, wat betekent dat de producten langer meegaan en minder snel slijten.

En omdat baby’s echte knoeikontjes zijn, kun je de rompertjes gerust vaak wassen. 40 graden is genoeg! Vanwege kans op krimpen en vanuit liefde voor onze planeet, adviseren we de items niet in de droger te doen.

Bamboo Basics Baby moet je voelen!

MAAK NU GEBRUIK VAN 20% STAPELKORTING

10% 15% 20%