Meteen naar de content
 
  • STAPELKORTING

    2 items 10% - 3 items 15% - 4+ items 20% KORTING

  • Heren
  • Dames
  • Laatste kans
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Bamboo Basics sokken

Bamboo Basics sokken

Ben je op zoek naar comfortabele sokken die niet afzakken, niet snel gaten krijgen en een zachte en sterke stof hebben? Dan zijn de bamboe sokken van Bamboo Basics wat voor jou. Deze sokken zijn niet alleen comfortabel, maar ook hypoallergeen en geschikt voor zowel dames als heren. De beste bamboe sokken vind je hier!

Voordelen van bamboe sokken

Sokken van bamboe hebben meerdere voordelen ten opzichte van katoenen sokken. Zo zijn ze zacht, sterk en hebben ze een plat stiksel waardoor je minder snel blaren krijgt en minder snel gaten in de sokken komen. Daarnaast zijn bamboe sokken hypoallergeen en geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Bovendien zijn ze geschikt voor elk seizoen omdat de bamboestof zowel verwarmend als verkoelend werkt.

Subtiele kleurcodering van de sokken

Een leuk feitje is dat de sokken van Bamboo Basics een subtiel gekleurd randje aan de binnenkant van de sok hebben, zodat je ze makkelijk bij elkaar kunt zoeken als ze uit de was komen. Een groen randje voor de grote maten en een lichtblauw randje voor de kleine maten sokken. Gemak maakt ook dat dit de beste bamboe sokken zijn.

Unisex sokken voor dames en heren

Alle sokken van Bamboo Basics hebben een unisex pasvorm en zijn dus geschikt voor zowel dames als sokken bamboe heren. Er zijn vier verschillende soorten sokken verkrijgbaar, namelijk bamboe sokken, bamboe sneakersokken, bamboe footies, invisibles, bamboe outdoor sokken en compressiesokken. De sokken zijn verkrijgbaar in packs van 2, 3 of 6 paar sokken, en er zijn speciale gift packs beschikbaar om cadeau te doen.

Deze sokken zorgen voor ventilatie en vochtregulatie

Een ander voordeel van Bamboo Basics sokken is dat ze ventilerend werken en vocht afvoeren van de huid. Hierdoor blijven je voeten droog en fris, wat ideaal is als je last hebt van zweetvoeten of als je gaat sporten.

Milieuvriendelijke productie van bamboe sokken

Tot slot zijn bamboe sokken van Bamboo Basics een bewuste keuze voor het milieu. De productie van bamboe is namelijk duurzamer dan de productie van katoen, omdat er minder water en pesticiden nodig zijn. Door te kiezen voor sokken van bamboe draag je dus bij aan een betere wereld.

Kies voor het allerbeste met Bamboo Basics sokken

Als je op zoek bent naar comfortabele, duurzame en milieuvriendelijke sokken die geschikt zijn voor elk seizoen, dan zijn de sokken bamboe heren en dames van Bamboo Basics een goede keuze. Door de zachte, sterke en hypoallergene bamboestof zijn deze sokken ideaal voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Ga bamboe sokken kopen en gun je voeten het allerbeste!

Bamboe sokken kopen

Kwaliteit voor een lage prijs. Bamboe sokken kopen doe je natuurlijk vertrouwd en makkelijk bij Bamboo Basics. Hier vind je alle sokken. Kies de sokken die bij jou passen, kies je maat en voeg ze toe aan je winkelwagen. Heel veel plezier met je aankoop. Bamboo Basics sokken moet je voelen!

MAAK NU GEBRUIK VAN 20% STAPELKORTING

10% 15% 20%