Categorieën

Rompers zonder mouw

5 resultaten

Weergave:

Bamboe rompers zonder mouwen
De bamboe romper zonder mouwen heeft een envelophals. Door de envelophals kun je een eventuele vieze romper ook naar beneden uittrekken in plaats van over het hoofdje. De romper is mouwloos en daarnaast is het een meegroei romper en groeit als het ware met jouw kleintje mee. Door de dubbele rij drukknopen tussen de beentjes heb je er extra lang plezier van! De bamboe rompers zonder mouwen komen in een 3-pack verpakking in verschillende kleuren en zijn verkrijgbaar vanaf maat 68 tot en met maat 92.

De rompers zonder mouw zijn allemaal gemaakt uit een combinatie van bamboe, organisch katoen en elastaan, wat resulteert in een fijne en zachte pasvorm. Daarnaast is bamboe een duurzame grondstof, wat betekent dat de rompers zonder mouwen langer meegaan en minder snel slijten. Een romper zonder mouwen is perfect voor de warme zomerse dagen. De bamboe rompers zonder mouw zijn zacht en ademend. De rompers zonder mouw zijn ademend, de romper mouwloos absorbeert vocht en helpt om de huid van de baby droog te houden.

En omdat baby’s echte knoeikontjes zijn, kun je de romper zonder mouwen gerust vaak wassen. De romper mouwloos op 40 graden wassen is genoeg! Vanwege kans op krimpen en vanuit liefde voor onze planeet, adviseren we de romper zonder mouwen niet in de droger te doen.