15 procent korting!! 15 procent korting!!
Categorieën

Bamboe Heren Ondergoed

30 resultaten

Weergave:

Extreem comfortabel bamboe ondergoed

Ondergoed, misschien besteed je er niet zo heel veel aandacht aan. Maar één ding is zeker, het moet lekker zitten en het liefst voel je het de hele dag niet zitten. Al eens bamboe ondergoed voor heren geprobeerd? De bamboe stof voelt zijdezacht aan en zit dus heerlijk! Ook heeft bamboe een ademende werking. Tijdens de koudere dagen draagt bamboe ondergoed warmer dan bijvoorbeeld katoen, daarnaast heeft bamboe in de zomer een verkoelende werking. Hierdoor voel jij je gegarandeerd de hele dag fris en comfortabel!

Ondergoed voor heren met kwaliteit

Bamboe ondergoed heren heeft een fijne pasvorm en beweegt met het lichaam mee, dit komt door de combinatie met elastaan. Ook vinden wij het belangrijk dat je geen last hebt van vervelende labels of naden, daarom hebben wij gekozen om geen labels te gebruiken in het ondergoed maar een duidelijke print. Alles voor het meest comfortabele bamboe ondergoed voor heren!

Door de hoge kwaliteit blijven het ondergoed lang mooi, ook na vaak wassen! Je wast het op een lage temperatuur en het hoeft niet in de droger. Zodra je het ondergoed uit de wasmachine haalt is deze zo goed als droog en kreukvrij. Strijken en drogen is dus bijna niet nodig!

Bestel duurzaam ondergoed

Naast dat ondergoed van bamboe superzacht en comfortabel is, is het ook nog eens een duurzaam alternatief. Bamboe heeft voldoende aan natuurlijke regenval en zorgt voor minder verdamping. Daarnaast maakt de bamboeplant zelf een antibacteriële stof aan, waardoor er geen bestrijdingsmiddelen zoals pesticides of insecticiden nodig zijn.

Vind jij een duurzame mindset ook belangrijk? Bestel dan nu bamboe ondergoed voor heren! Onze boxershorts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in een 3-pack, 7-pack of voordeelbundel.