Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Anti Zweet Shirt van Bamboe

Anti Zweet Shirt van Bamboe

Bamboe kan tot wel 70% meer vocht absorberen dan katoen! Een bamboe t-shirt is daardoor een anti zweet shirt. De micro gaatjes en de holle bamboevezels zorgen ervoor dat vocht snel absorbeert en verdampt. Daardoor blijft de kleding, zelfs bij inspanning, droog aanvoelen.

Bamboe shirt

Er is geen enkel T-shirt die ervoor kan zorgen dat je helemaal niet zweet. Zweten is natuurlijk én noodzakelijk, je lichaam gebruikt het zweten namelijk om af te koelen. Zolang het vocht goed kan verdampen, hebben bacteriën minder kans te ontstaan en wordt die typische zweetlucht voorkomen. Bamboe t-shirts hebben een ademende functie door de bamboevezel. Doordat vocht snel kan verdampen, blijft je kleding langer droog en daardoor voel je je langer fris! Heb jij snel last van een nare zweetlucht en/of zweetplekken in je shirt? Kies dan voor een anti zweet bamboe shirt.

Het thermo comfort van een bamboe shirt

Bamboevezels hebben een holle structuur. Dit heeft als voordeel dat het vezel genoeg warme lucht vast kan houden, maar daarentegen kunnen deze vezels wel lucht doorlaten, zodat vocht en overtollig warme lucht kan ontsnappen. Dit zorgt ervoor dat bamboe shirts in de zomer verkoelend werken en in de winter juist warmer zitten dan katoen.

Assortiment bamboe T-shirts

Onze anti zweet bamboe shirts hebben standaard een extra lange fit. Ook als je veel beweegt blijft het dus goed zitten! De shirts zijn te dragen onder een overhemd, maar ook als casual shirt. In onze collectie vind je heren bamboe T-shirts met een V-hals of een ronde hals en shirts met korte en lange mouwen. De heren T-shirts zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, navy blauw en army groen. Daarnaast hebben wij ook een slim fit antwi zweet shirt voor heren. Voor dames hebben wij ook een bamboe T-shirt met een ronde hals. Het dames bamboe shirt is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Bekijk hieronder een aantal van onze anti zweet shirts.