Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Bamboe ondergoed voor dames en heren

Bamboe ondergoed voor dames en heren

Vind je het soms lastig om ondergoed te vinden wat comfortabel zit maar ook duurzaam is? Bij Bamboo Basics verkopen we duurzaam en fijn zittend bamboe ondergoed voor zowel dames als heren! Ons ondergoed doet wat het belooft en zal niet teleurstellen. In deze blog lees je meer over de voordelen van bamboe ondergoed en waarom ons ondergoed zo comfortabel is. Lees je mee?

Dames ondergoed van bamboe

In onze webshop vind je dames ondergoed in verschillende uitvoeringen. Er is voor ieder wat wils! Zo hebben we heup en taille slips, strings en hipsters, maar ook naadloos ondergoed. Wij zijn er zeker van dat er iets bij jouw voorkeuren past. Bij Bamboo Basics gaan we voor de perfecte fit en vinden we het heel belangrijk dat ondergoed comfortabel is. Het materiaal van ons ondergoed, bamboe, zorgt voor dit comfort.

Bamboe stof is namelijk heel erg zacht en laat geen afdruk achter in je huid. Daarnaast is de stof hypoallergeen, wat inhoudt dat je het ondergoed ook kunt dragen als je een allergie of een gevoelige huid hebt. Dit komt doordat de garen van bamboe geen weerhaakjes hebben die de huid kunnen irriteren. Hierdoor ben je met bamboe ondergoed verzekerd van comfort!

Heren ondergoed van bamboe

Ook voor heren hebben wij een mooie collectie bamboe ondergoed. Je kunt kiezen uit verschillende heren boxershorts en trunks. Bekijk onze collectie om te zien welk ondergoed het beste bij jou past. Alle heren boxershorts zitten erg comfortabel en zijn daarnaast ook duurzaam geproduceerd.

Het produceren van bamboe stof is namelijk een stuk duurzamer dan traditionele textielsoorten zoals de veelgebruikte stof katoen. Bij de productie van bamboestof worden ook geen pesticiden of bestrijdingsmiddelen gebruikt. Dit is niet nodig omdat bamboe van nature al antibacteriële stoffen bevat. Ideaal toch?

Voel je goed in bamboe ondergoed

Misschien vraag je je af of zulk comfortabel ondergoed er ook nog wel een beetje leuk uitziet. Een terechte vraag! Maar maak je geen zorgen: door de subtiele glans van bamboe heeft ons ondergoed een luxe uitstraling. Ook heeft een groot deel van het ondergoed een waistband, die zorgt voor een mooie uitstraling en het snijden van ondergoed in de huid voorkomt. Ook vind je in het bamboe ondergoed van Bamboo Basics geen kriebelende labels, maar in plaats daarvan een print op de stof. Kun je niet wachten om ons bamboe ondergoed zelf te proberen? Klik hier om direct naar de webshop te gaan.