Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Laatste kans
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Maak kennis met bamboe dames slips

Maak kennis met bamboe dames slips

Ben je op zoek naar comfortabel maar ook mooi uitziend dames ondergoed? Dan zijn de Bamboo Basics dames slips een goede keuze. Deze slips hebben namelijk een perfecte pasvorm door een mix van bamboe en elastaan en zijn daarnaast ook nog eens duurzaam! In onze webshop vind je verschillende type dames slips. Om jouw keuze nog een stukje makkelijker te maken, hebben we ze in deze blog voor je op een rijtje gezet. Zo kun je meteen lezen welke damesslip het beste bij jou past.

Dames slips

Naadloze Taille Slip Tess

Bamboo Basics - Seamless Taille Slip Tess  - Zwart

Deze slips zijn naadloos waardoor je nauwelijks door hebt dat je het draagt. Daarnaast is de slip niet zichtbaar onder je kleding omdat het de lijnen volgt van je lichaam. Naadloos ondergoed is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar extra comfort!

Naadloze Hip Slip Chloe

Bamboo Basics - Seamless Hip Slip Chloe  - Zwart

Ook deze slip is naadloos waardoor je geniet van extra comfort en geen last hebt van lijnen onder je kleding. Het verschil met de Taille Slip is dat die meer richting de taille valt en deze op de heup. Het is maar net wat jij prettig vindt.

Taille Slips Julia

Bamboo Basics - Taille Slips Julia  - Zwart

Het unieke aan deze slip is dat het een smalle band heeft, zonder het Bamboo Basics logo. Voor de rest is de slip zoals je van ons gewend bent: comfortabel en zacht, en valt de slip meer richting de taille.

Hip Slips Mila

Bamboo Basics - Hip Slips Mila  - Zwart

Deze slip valt wat hoger aan de zijkant en valt daardoor op je heupen. Ook deze slip heeft een smalle band, zonder het Bamboo Basics logo, en is comfortabel en zacht.

Slips Yara

Bamboo Basics - Voordeelbundel: Slips Yara  – Zwart

Tot slot de ultieme basic dames slip! Deze slip heeft een brede band met het Bamboo Basics logo en is voor iedereen die op zoek is naar ondergoed voor elke dag.

Bamboo ondergoed dames

Al het ondergoed voor dames van Bamboo Basics is gemaakt van een mix van elastaan en bamboe, waardoor de slips een perfecte pasvorm hebben. Het ondergoed sluit mooi aan op je lichaam en zit daarnaast ook nog eens heel comfortabel. Het gebruik van bamboe voor de productie van het ondergoed heeft meerdere voordelen. Zo is bamboe een stof die zowel verwarmend als ademend werkt: geschikt voor zomer en winter dus! Daarnaast is bamboe erg sterk, waardoor het ondergoed lang mooi blijft, zelfs na vele wasbeurten.

Welke dames slip is jouw favoriet?