Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Naadloos ondergoed voor dames: iets voor jou?

Naadloos ondergoed voor dames: iets voor jou?

Heb jij vaak last van slecht zittend ondergoed? Of vind je het vervelend als de lijnen van jouw ondergoed te zien zijn onder je kleding? Dan is naadloos ondergoed de oplossing! De naam zegt het al: naadloos ondergoed is gebreid zonder naden aan de zijkant. Hierdoor is het niet zichtbaar onder je kleding en zit het extra comfortabel. Wil je meer weten over seamless ondergoed? Lees dan snel verder!

Is seamless ondergoed iets voor jou?

Met het naadloos ondergoed van Bamboo Basics heb je nauwelijks door dat je het draagt: zo zacht en comfortabel is het. In combinatie met de natuurlijke zachtheid van bamboe is dit ondergoed voor iedereen een goede keuze. Maar in het speciaal voor mensen die graag een strakke broek of rok dragen. Doordat het naadloos bamboe ondergoed de lijnen van je lichaam volgt, is het niet zichtbaar onder je kleding en knelt het je huid niet af.

Naast het comfort van het ondergoed door het gebrek aan naden, is er bij de producten van bamboe ook sprake van thermo comfort. Bamboe werkt in de zomer namelijk verkoelend en in de winter juist verwarmend. Door de open structuur van de vezels in de bamboe is het warmer dan katoen en net zo verkoelend als linnen. Met seamless ondergoed van bamboe kies je dus voor ultiem comfort: daar kun je geen spijt van krijgen!

Naadloos ondergoed kopen

Met het naadloos ondergoed van Bamboo Basics kies je niet alleen voor extra draagcomfort, je maakt ook nog eens een duurzame keuze. Ons seamless styles ondergoed wordt gemaakt van bamboe, waarmee de belasting op het milieu beperkt is. Zo is de productie van bamboe tot 80% minder belastend dan de productie van katoen. Mooi meegenomen toch?

Een ander voordeel van bamboe is dat het sterk en duurzaam materiaal is. De ronde vezels van de stof zijn erg sterk, zonder in te leveren op soepel- en zachtheid. Kleding gemaakt van bamboe gaat dan ook lang mee, kreukt niet en is vormvast.

Benieuwd naar onze collectie naadloos ondergoed? Of ben je nieuwsgierig geworden naar de rest van onze items? Klik hier om naar de webshop te gaan.