MAX Sport compressiesokken

De MAX SPORT compressiesokken zijn ideaal voor veel verschillende sporten zoals hardlopen, padel, tennis, hockey, voetbal, maar ook crossfit, fietsen of roeien. De compressie sokken sport zorgen voor minder spierpijn, minder beschadiging van het spierweefsel, minder snel kramp en werken preventief tegen blessures. De sportvariant is er in het zwart, grijs en navy. Bekijk ze hier. Bovenstaande voordelen van compressiesokken bij het sporten komen voor een groot deel voort uit het feit dat je cellen meer zuurstof krijgen. Hoe meer zuurstof je cellen krijgen, hoe beter ze functioneren. Compressiekousen helpen het bloed efficiënter naar het hart te stuwen. Hoe beter de circulatie, hoe meer zuurstof je cellen krijgen, hoe beter je prestaties. Daarnaast worden afvalstoffen en koolzuurgas beter afgevoerd en wordt herstel na het sporten bevorderd en versneld.

MAX Daily compressiesokken
MAX Daily compressiesokken

MAX Daily compressiesokken

De MAX DAILY sokken zijn speciaal gemaakt voor dagelijks gebruik en voor het voorkomen van vermoeide of pijnlijke benen. Heb je een staand beroep? Dan zijn dit de perfecte sokken! Ze zorgen er namelijk voor dat je minder vermoeide en pijnlijke benen hebt aan het einde van jouw werkdag. De DAILY variant is er in het zwart, blauw en grijs. Bekijk ze hier. Wanneer je voor een langere tijd immobiel bent, bijvoorbeeld als je een beroep hebt waarbij je langdurig moet staan of juist zitten, dan is de pompwerking van de kuitspieren ‘uitgeschakeld’. De bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen wordt daardoor enigszins vertraagd of werkt in ieder geval niet zo efficiënt als wanneer je loopt. Doordat de bloedcirculatie is vertraagd, wordt de afvoer van afvalstoffen ook vertraagd. Met behulp van Bamboo Basics compressiesokken wordt de bloedsomloop bevorderd doordat er ‘graduele compressie’ in de sokken is aangebracht. Hiermee worden vermoeide, pijnlijke benen voorkomen. Bamboo Basics compressiesokken zijn ingedeeld in compressieklasse 2 en hebben een druk van 23-32 mmHg.

Bekijk ze hier

Geavanceerde technologie en comfort

Compressiesokken van Bamboo Basics zijn geavanceerde sokken die de bloedcirculatie in de benen stimuleren en zorgen voor maximale zuurstofcapaciteit van de spieren. De sokken zijn ingedeeld in compressieklasse 2 en hebben een druk van 23-32 mmHg. Door de unieke samenstelling met bamboe is de sok ook nog eens extreem comfortabel.MAX Travel compressiesokken

Reis je regelmatig en heb je vaak last van opgezwollen voeten en enkels? Dan biedt de MAX TRAVEL variant een goede uitkomst. Wanneer je in het vliegtuig of de auto lang moet zitten bestaat er een kans dat je last krijgt van gezwollen voeten en enkels. De travel compressie kousen zorgen voor een optimale bloedcirculatie en zuurstof capaciteit naar de spieren in de benen. Bekijk ze hier. Je kan je voorstellen als je gaat vliegen of langdurig in de auto zit, dat door de zwaartekracht het bloed en vocht in je lichaam naar je voeten zakt. Het lichaam heeft vervolgens alle hulp nodig die het kan krijgen om het weer naar boven te laten stromen. De hoogste druk (compressie) wordt gegeven bij je enkels en van daaruit wordt de uitgeoefende druk geleidelijk minder tot aan het bovenbeen, waardoor het bloed terug naar boven wordt ‘geduwd’. Op die manier wordt een optimale bloedcirculatie gecreëerd en worden pijnlijke benen voorkomen. De MAX DAILY vermindert en voorkomt ook vochtophoping en zwelling in de voeten en enkels. Bamboo Basics compressiesokken zijn ingedeeld in compressieklasse 2 en hebben een druk van 23-32 mmHg.

Bekijk ze hier