Categorieën

Bamboe Heren Singlets

Bamboe heren singlets vormen zich naar je lichaam als een tweede huid. Ze zijn Anti-transiprant, Hypoallergeen en bieden Thermo-comfort. De perfecte heren singlets voor onder elk overhemd

2 resultaten

Weergave:

De bamboe heren singlet van Bamboo Basics is een musthave. Althans voor de heren die gewend zijn een ‘hemd’ of ‘mouwloos shirt’ te dragen. Je kunt dit mouwloos shirt namelijk heerlijk onder van alles dragen. Natuurlijk als onderkleding onder een shirt, vest of trui.

Comfortabel en zijdezacht

Door het ronde oppervlak van de bamboevezel is een bamboe singlet ook nog eens extreem zacht. De singlets voor heren stretchen lekker mee en vormen zich naar je lichaam waardoor ze voelen als een tweede huid. Het hemd is lang waardoor die goed in je broek blijft zitten, ook als je zit, bukt, fietst of sport.

Collectie herensinglets

De mannensinglet heet STEF bij Bamboo Basics. Singlets voor heren hebben wij in wit en zwart.

Anti-transpirant singlet

Niets is vervelender dan vieze geurtjes die in je shirt blijven hangen. Met bamboe singlets voor heren heb je hier geen last van! Bamboe neemt namelijk tot wel 70% meer vocht op dan katoen, dit komt doordat door de microgaatjes in de bamboevezel vocht snel adsorbeert en verdampt. Daarnaast is bamboe hypoallergeen, ideaal wanneer je een gevoelige huid hebt of last hebt van allergieën!

Bamboe shirts met thermo comfort

Verder beschikt bamboe ook over thermo comfort en UV-bescherming, dit houdt in dat in de zomer de singlets voor heren van bamboe stof verkoelend werkt en 98% van de schadelijke UV-straling filtert en in de winter is het warmer dan katoen door de open structuur van de vezels. Naast het ultieme draagcomfort heeft bamboe onderkleding ook milieuvriendelijke voordelen!