Categorieën

Bamboe Kleding Dames

118 resultaten

Weergave:

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van bamboe kleding?

Bamboe dames ondergoed kent veel voordelen. Bamboe dames ondergoed valt soepel en voelt zijdezacht aan. De structuur kent geen harde of scherpe delen die de huid kunnen irriteren. Dit komt door het ronde oppervlak van de bamboevezels. Een hoog draagcomfort dus!

Bamboe dames ondergoed hoort te voelen als een tweede huid, daarom zijn veel van de Bamboo Basics items naadloos, wat zorgt voor nog meer comfort. Zodra je ons bamboe dames ondergoed uit de wasmachine haalt, zijn deze zo goed als kreukvrij. Bamboe dames ondergoed is verwarmend, maar daarnaast ook ademend. In de zomer werkt het bamboe dames ondergoed verkoelend en in de winter is het warmer dan katoen.

Zó zacht, bamboe kleding voelt als een tweede huid!

Fijn ondergoed en -kleding is een belangrijk onderdeel van jouw outfit. Met comfortabele bamboe kleding voor dames voel jij je zelfverzekerd. Ben je het daar mee eens? Laat je dan overtuigen van het ultieme draagcomfort van bamboe.

Bamboe kleding voor dames voelt zijdezacht aan en door de combinatie met elastaan hebben onze tops en ondergoed een perfecte fit. Kleding van bamboe is heerlijk om te dragen en voelt zelfs aan als een tweede huid!

Bamboe onderkleding; een duurzamer alternatief

Naast de comfortabele voordelen van bamboe, is het gebruik van de bamboeplant ook beter voor het milieu. Bamboe is namelijk waterbesparend, het heeft voldoende aan natuurlijke regenval en zorgt voor minder verdamping. Daarnaast maakt de bamboeplant zelf een antibacteriële stof aan, waardoor er geen bestrijdingsmiddelen zoals pesticides of insecticiden nodig zijn. In vergelijking met katoen is bamboe veel minder belastend voor het milieu.

Om een sterke bamboe stof te maken voor onze producten, bestaat het voor een klein deel uit katoen. Uiteraard is de katoen die wij gebruiken organisch!

Draag jij graag je steentje bij aan het milieu? Kies dan voor Bamboo Basics onderkleding!

Bamboo Basics damescollectie

Ons ondergoed voor dames bestaat uit bamboe t shirt dames, bamboe bh, strings, briefs, biker shorts, hipsters en bamboe bh. Maar ook tops zoals bamboe t shirt dames, spaghetti tops, singlets, tank tops. Allemaal in basic kleuren die nooit uit de mode raken en verkrijgbaar als 2-pack of 3-pack. Onze collectie is altijd in ontwikkeling. Heb jij een suggestie voor ondergoed voor dames collectie? Laat het ons weten!