Stapelen korting! Stapelen korting!
Categorieën

Ondergoed Heren

72 resultaten

Weergave:

Bamboe Ondergoed Heren en meer

Dat onderkleding de hele dag lekker moet zitten is voor veel mannen vanzelfsprekend. Een zachte stof en fijne waistband doen al heel veel. Maar wist je dat ondergoed heren van bamboe het meest comfortabele ondergoed is voor mannen? De bamboe stof voelt zijdezacht aan en zit dus geweldig als ondergoed voor de man! Daarnaast heeft het bamboe ondergoed voor heren een ademende werking, waardoor jij je langer fris voelt in bamboe heren ondergoed.

Bamboe onderkleding; ook goed voor het milieu

Wist je al dat bamboe heren ondergoed een duurzaam alternatief is? Bij de productie van traditionele stoffen, zoals katoen, wordt veel water gebruikt. Bij de productie van bamboe is dit tot wel 80% minder! Daarnaast maakt de bamboeplant zelf een antibacteriële stof aan, bestrijdingsmiddelen zoals pesticides of insecticiden zijn daarom niet nodig. Het gebruik van bamboe is dus veel minder belastend voor het milieu.

Bestel nu bamboe T-shirts en ondergoed mannen

Wil jij dat extreem comfortabele gevoel met ondergoed voor de man ook weleens ervaren? Bestel dan nu bamboe boxershorts, bamboe T-shirts of bamboe T-shirts met lange mouw!

Ons ondergoed voor de man is verkrijgbaar per 7-pack of 3-pack. Het ondergoed voor mannen is beschikbaar in verschillende kleuren. De T-shirts bestel je per set van twee, in de kleuren zwart, wit, navy en army.