Categorieën

Naadloos ondergoed dames

Naadloos ondergoed dames: Dankzij de bamboe is het zijdezacht & heeft het een perfecte pasvorm. Verwen jezelf met seamless ondergoed van duurzaam bamboe.

33 resultaten

Weergave:

Veelgestelde vragen

Waarom naadloos ondergoed?

Naadloos ondergoed voor dames ontmoet de natuurlijke zachtheid en het ademend vermogen van bamboe, waardoor het ondergoed zo comfortabel is dat je nauwelijks merkt dat je het draagt! Naadloos ondergoed dames betekent dus nog meer comfort.

Bamboo Basics heeft veel verschillend naadloos ondergoed  dames. Van seamless bra’s tot briefs en hipsters, maar ook basic tops en een biker short.

Wat is naadloos ondergoed?

De seamless ondergoed styles van Bamboo basics zijn 100% naadloos! Het seamless underwear is helemaal in de rondte gebreid is en heeft daarom geen naden aan de zijkant. Dit zorgt natuurlijk voor extra draagcomfort.

Seamless ondergoed betekent dus nog meer comfort maar ook dat je slip minder zichtbaar is onder strakke kleding. Want seamless bamboe ondergoed volgt subtiel de lijnen van je lichaam,  en voelt de hele dag door als een tweede huid.

Naadloos ondergoed dames

Seamless underwear, oftwel naadloos ondergoed voor dames. Je vindt het nu bij Bamboo Basics! Naast briefs hebben we ook naadloos bamboe ondergoed met pijpjes en de seamless BH voor dames.

Eigenschappen seamless

De naam zegt het al: De seamless ondergoed styles van Bamboo basics zijn naadloos! Dat wil zeggen dat het product helemaal in de rondte gebreid is en daarom geen naden aan de zijkant heeft. Dit zorgt natuurlijk voor extra draagcomfort. Maar het zorgt er ook voor dat de seamless slips minder zichtbaar zijn onder je kleding! Want bamboe naadloos ondergoed volgt de lijnen van je lichaam, knelt niet en voelt als een tweede huid, de hele dag door. Ervaar puur comfort met seamless ondergoed voor dames. Naast bra’s en briefs hebben we ook naadloos ondergoed met pijpjes voor dames. Wil je seamless underwear? Dan kies je voor Bamboo Basics.

Duurzaam alternatief

Wist je dat je met het dragen van seamless bamboe styles ook het milieu een handje helpt? Lees hier meer over de voordelen van naadloos ondergoed voor dames.

Collectie

De Bamboo Basics seamless bamboe collectie bestaat uit 4 dames slips en 2 BH’s:

Onze collectie is altijd in ontwikkeling, heb je tips voor ons seamless ondergoed of andere items dan horen wij dat graag.