Compressiesok

7 resultaten

Weergave:

Compressie sokken kopen? Dat kan nu bij Bamboo Basics!

Er is een nieuw Bamboo Basics product. Je kan ermee sporten, reizen, maar je kan de producten ook dagelijks dragen. We hebben nu verschillende varianten van onze nieuwe MAX compressiesokken. De compression sokken komen in een sport, travel en daily variant. En de sokken compressie zijn te verkrijgen in verschillende kleuren.

Compressiekousen brengen veel voordelen met zich mee. De kousen stimuleren de doorbloeding van de spieren, zo worden de spieren sneller voorzien van verse zuurstof. De sokken zorgen voor energiebehoud en verkleinen de kans op spierpijn en blessures. De compressiesok geeft extra stabiliteit voor zowel de kuit als de achillespees. De sokken zijn ingedeeld in compressieklasse 2 en hebben een druk van 23-32 mmHg.

Naast alle bovengenoemde voordelen heeft de compressie sok ook dezelfde voordelen als al onze andere bamboe items en ze zijn unisex dus zowel voor dames als heren. En uiteraard is het dragen, door de toevoeging van bamboe in de samenstelling van deze compressiekous, extreem comfortabel.

Als je het ons vraagt de beste compressie sokken die je kunt kopen!

Meer weten over onze compressiesokken? Je leest het hier.