Meteen naar de content
 
  • ACTIE! Nieuwe webshop:

    15% korting op het gehele assortiment

  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Bamboe boxershort voor heren

Bamboe boxershort voor heren

Heb jij al eens het comfort van bamboe boxershorts ervaren? Zo niet, dan adviseren wij je het snel te proberen. Boxershorts van bamboe voelen namelijk zijdezacht aan en hebben de perfecte pasvorm. Je voelt de boxershorts namelijk helemaal niet zitten en dat is precies wat je wilt toch? Met de boxershorts van Bamboo Basics ben je iedere dag verzekerd van fijn en comfortabel zittend ondergoed.

Boxershorts van bamboe

Bamboe boxershorts hebben wat betreft de stof dezelfde eigenschappen als kasjmier. Hierdoor voelt het ondergoed heel zacht aan en is het dus een feest om te dragen. De bamboestof heeft een rond oppervlak waardoor het zachter en sterker is dan katoen. Ook maakt deze samenstelling het verschil voor mensen met een allergie. Er zitten in bamboe namelijk geen haakjes die de huid kunnen irriteren.

Heren boxers van bamboe

In de collectie van Bamboo Basics vind je verschillende heren boxers van bamboe. Bijvoorbeeld in vrolijke kleuren of donkere tinten zoals grijs en zwart, maar ook de zogeheten trunks: boxers met een wat kortere pijp. Zo zit er voor iedereen een geschikte boxer tussen. Je koopt de boxershorts in packs van 3 of 7 boxers, dan kun je weer een tijdje vooruit!

Bij het maken van de boxershorts is aan alles gedacht. Zo is er geen sprake van opkruipende pijpjes en zitten er geen kriebelende labels in de boxers. Op die manier kunnen wij garanderen dat je met de boxershorts van Bamboo Basics kiest voor zeer comfortabel ondergoed.

Een duurzame keuze

Met de keuze voor bamboe boxershorts draag je ook nog eens bij aan een duurzamere en socialere wereld. De productie van bamboe is namelijk een stuk milieuvriendelijker dan de productie van katoen. Voor katoen wordt ontzettend veel water en pesticiden gebruikt. Bamboe heeft van nature genoeg aan zon en regenwater om te groeien en er worden geen insecticiden of pesticiden gebruikt. Daarnaast is ons productieproces volledig lokaal en is er sprake van gezonde arbeidsomstandigheden. Met de keuze voor bamboe ondergoed van Bamboo Basics maak je dus een bewuste keuze.

Voel je goed in bamboe ondergoed!

Ondergoed draag je iedere dag en mag dus zeker niet ontbreken in jouw garderobe. Een boxershort die niet lekker zit? Nee, bedankt. Het liefst voel jij je boxershort helemaal niet zitten en voelt deze heerlijk zacht aan. Kies je boxershorts daarom met zorg uit en kies voor onze extreem comfortabele bamboe boxershorts!

15% korting