Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Compressie sokken sport

Compressie sokken sport

Een nieuw Bamboo Basics product is in aantocht. Je kan ermee sporten, reizen, maar je kan de producten ook dagelijks dragen. We krijgen namelijk verschillende varianten van onze nieuwe MAX compressiesokken. De compressie sokken sport, travel en daily variant.

Compressiekousen brengen veel voordelen met zich mee. De kousen stimuleren de doorbloeding van de spieren, zo worden de spieren sneller voorzien van verse zuurstof. De sport compressie sokken en travel en daily variant zorgen voor energiebehoud en verkleinen de kans op spierpijn en blessures. De compressiesokken geven extra stabiliteit voor zowel de kuit als de achillespees.

MAX DAILY

De MAX DAILY sokken zijn speciaal gemaakt voor dagelijks gebruik en voor het voorkomen van vermoeide of pijnlijke benen. Heb je een staand beroep? Dan zijn dit de perfecte sokken! Ze zorgen er namelijk voor dat je minder vermoeide en pijnlijke benen hebt aan het einde van jouw werkdag.

MAX SPORT

De MAX SPORT compressie sokken zijn ideaal voor veel verschillende sporten zoals hardlopen, padel, tennis, maar ook crossfit, fietsen of roeien. De sport sokken compressie zijn ook perfect voor teamsporten als hockey of voetbal. De compressie sokken sport zorgen voor minder spierpijn, minder beschadiging van het spierweefsel en werken preventief tegen blessures. De sport compressie sokken zijn er in het zwart, grijs en navy. Wil je blessures en kramp tijdens het sporten voorkomen, dan bieden de sport sokken compressie een uitkomst.

MAX TRAVEL

Reis je regelmatig en heb je vaak last van opgezwollen voeten en enkels? Dan biedt de MAX TRAVEL variant een goede uitkomst. Wanneer je in het vliegtuig of de auto lang moet zitten bestaat er een kans dat je last krijgt van gezwollen voeten en enkels. De travel compressie kousen zorgen voor een optimale bloedcirculatie en zuurstof capaciteit naar de spieren in de benen, daarnaast werken de sokken preventief tegen reizigerstrombose.

Naast alle bovengenoemde voordelen hebben de kousen ook dezelfde voordelen als onze andere bamboe items en zijn ze unisex dus zowel voor dames als heren.

Goed om te weten! De maten van de innovatieve steunkousen zijn anders dan bij normale sokken. De kuitomtrek is namelijk leidend. Je meet de omtrek van je kuiten op het breedste gedeelte.

Nu ben je natuurlijk zeer benieuwd wanneer de compressie sportsokken, travel sokken en daily sokken online komen. Helaas moeten we nog even geduld hebben tot eind maart… Maar we beloven dat het wachten wordt beloond :).