Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Laatste kans
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Bamboo Basics Gift Guide

Bamboo Basics Gift Guide

Het is inmiddels december. December is de tijd van geven en wij helpen je graag op weg met onze Bamboo Basics Gift Guide! We hebben ontzettend veel fijne items in onze collectie en veel van deze items zijn het perfecte cadeautje voor de feestdagen. Wij hebben onze favoriete cadeautjes voor je op een rij gezet.

De Sokken Gift Guide

Met onze sokken zit je eigenlijk altijd goed. Helemaal nu de dagen kouder worden houden de Bamboo Basics sokken je heerlijk warm, plus onze sokken zitten super comfortabel en hebben alle eigenschappen die je verwacht van Bamboo Basics. Sokken zijn een ideaal cadeau, want je kan bijna niet de verkeerde maat bestellen. En als je dan toch de verkeerde maat hebt gekocht voor je familie of vrienden, dan is het een perfect cadeautje voor jezelf!

Heb je nou geen zin om in te pakken? Dan hebben we de perfecte oplossing! Onze giftpacks hebben onze leukste sokken én zijn verpakt in een FSC gecertificeerde cadeauboxen. De luxe giftbox heeft ook nog eens twee bamboe tandenborstels! Staan jouw ideale sokken hier niet tussen? Bekijk hier het volledige sokken assortiment.

De T-Shirt Gift Guide

Heb jij vrienden die altijd klagen over te korte t-shirts? Dan hebben wij het ideale cadeau, want wij hebben een extra lang t-shirt ontwikkeld voor precies dat probleem. De perfecte verrassing voor onder de boom voor je extra lange familie of vrienden! En het is ook nog eens extra lekker voor in de wintermaanden. Geen lange familieleden of vrienden? Dan hebben we natuurlijk ook al onze t-shirts in de standaard lengte voor mannen beschikbaar in de heren t-shirt collectie.

In onze dames collectie hebben we ook een aantal heerlijke t-shirts. Onze favorieten staan hier op een rijtje. De lange mouwen van Lara zijn perfect voor de komende maanden en zorgen er zeker voor dat je vrienden en familie het niet koud zullen hebben! Toch liever geen lange mouwen? Dan is Kate het perfecte cadeau. En stiekem is onze Anna Singlet natuurlijk geen t-shirt, maar we vinden het knalrode kleurtje toch wel heel feestelijk!

De Boxers Gift Guide

Als laatste zetten we graag onze boxers in het zonnetje. Een item wat je eigenlijk altijd wel kan gebruiken, dus een ideaal cadeautje voor iedereen die boxers draagt! Met onze grijze, blauwe en zwarte combi kan je niemand teleurstellen, want ze zitten ontzettend lekker, houden de pasvorm en de kleuren zijn echte classics. Had je toch iets meer feest gewild? Dat kan met onze Rico in rood & navy. Het past natuurlijk helemaal bij het seizoen, dus zo ben je helemaal klaar voor de kerst! En als rood nou nog niet genoeg knalt, dan hebben we natuurlijk onze Rico in geel.

Staat jouw favoriete boxer er nou niet tussen? Wees gerust want de gehele collectie heeft een grote variatie in kleur. Shop het volledige boxer assortiment.

We hopen dat je hiermee genoeg geholpen bent in je zoektocht naar het ideale cadeautje voor de feestdagen, maar heb je nou toch niet gevonden wat je zocht? Shop dan hier de dames collectie en hier de heren collectie. Houd ook onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste acties en nieuwtjes!