Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Laatste kans
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Bamboo Basics, ook voor lange mensen

Bamboo Basics, ook voor lange mensen

Hoor jij bij de club van de lange mannen? Goed nieuws! Bamboo Basics is er nu ook voor de lange man of de man die een extra lang T-shirt net wat lekkerder vindt zitten.

We hadden de collectie een tijdje geleden al uitgebreid met de Ruben Long Fit in het Zwart en Wit, maar nu is de Velo er ook in beide kleuren in een Long Fit model. De shirts zijn in alle maten 5 cm langer dan ons reguliere T-shirt. De bamboe shirts zijn ideaal om te dragen onder een overhemd, maar ook als casual T-shirt.

Goed om te weten dat de Long Fit modellen geen vervanging zijn van de reguliere modellen, maar een toevoeging aan de Bamboo Basics collectie.

RUBEN Long Fit

Dit is de RUBEN Long Fit. Deze 2-pack bevat twee zwarte Bamboo Basics long fit T-shirts met ronde hals.

Bamboo Basics - Long Fit T-Shirts Ruben ronde hals  -  Zwart

VELO Long Fit

Het extra lange t-shirt is er nu ook met een V-hals! Dit is de VELO Long Fit. Deze 2-pack bevat twee witte Bamboo Basics Long Ft T-shirts met V-hals. Met een bamboe T-shirt voel jij je gegarandeerd de hele dag fris!

Bamboo Basics - Long Fit T-Shirts Velo V-hals  - Wit

Ben je meer van de kleurtjes? Eind september komen zowel de Ruben als de Velo in de kleuren Army, Navy en Grey Melange. En de vrouwen kunnen natuurlijk niet achterblijven. Momenteel zijn we druk bezig met het productieproces van de Kate Long Fit.