Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Laatste kans
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Bamboo Basics Rood: Een Nieuwe Favoriet

Bamboo Basics Rood: Een Nieuwe Favoriet

Heb jij het al gezien? We hebben een nieuwe kleur in het Bamboo Basics assortiment: Rood! Net op tijd voor de feestdagen. Op veler verzoek zijn we ontzettend trots om deze knalkleur toe te voegen aan de dames collectie!

De kleur rood is de nieuwste aanwinst voor de Anna Singlet collectie en de Julia Slips collectie. Met alle comfort die je gewend bent van Bamboo Basics.

De Anna Singlet

De Anna Singlet is de perfecte top. Een super comfy basic die we in een gloednieuw jasje hebben gestoken. De kleur knalt van het scherm en dat zal zeker niet tegenvallen in het echt! Ze zit ontzettend lekker. De stretchy stof rekt mee en ze is natuurlijk zijdezacht.

De bamboo vezel zorgt voor het ultieme draagcomfort en de fit is nauwsluitend met een ronde hals en brede schouderbandjes. Kortom, een geweldige top voor onder je favoriete trui of draag haar vol trots met je favoriete jeans.

Hoe je ook wendt of keert, de Anna Singlet ademt mee en is ook nog eens hypoallergeen. En is rood toch niet helemaal jouw kleur? Dan hebben we Anna ook beschikbaar in het wit en zwart. Daar kan je ook meteen zien hoe Anna zit op een model.

Is rood wel jouw kleur en ben je helemaal klaar voor de feestdagen met onze nieuwe knalkleur, shop de nieuwe Anna hier en lees hieronder verder over de nieuwe rode Julia Slips.

De Julia Slips

De Julia Slips zijn hét ultieme comfort ondergoed en nu verkrijgbaar in onze nieuwste kleur: Rood! Een beetje variatie in de ondergoed lade is natuurlijk nooit mis. De stof is hetzelfde samengesteld als de grijze en zwarte versie, wat betekent dat de stof mee rekt, ademt en ze is ook nog eens hypoallergeen!

De kleur rood komt net op tijd voor de feestdagen. Je kunt dit jaar dus met comfort en gemak doorbrengen én in een sexy kleurtje! De Julia Slip heeft een smalle band zonder Bamboo Basics logo. Omdat ze een taille slip is, is de zijkant van de slip wat smaller en zit ze wat dichter bij je taille, dus hoger op de heup. Om de precieze fit te zien op een model kan je een kijkje nemen bij de zwarte Julia of grijze Julia.

Durf jij de nieuwe Julia aan? Shop haar hier.

Bamboo Basics Rood en meer..

En, wil je nu nog meer kleur zien in ons assortiment? Dat horen we natuurlijk graag van jullie! Stuur ons een e-mail of DM ons op een van onze Social kanalen en laat ons weten wat jouw favoriete kleur is voor je basics.