Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Bamboo Basics breidt uit met 5 nieuwe items!

Bamboo Basics breidt uit met 5 nieuwe items!

Heb jij ze al gespot op onze webshop? De nieuwe lijn met rib textuur ondergoed.

De seamless rib textuur items zorgen voor een natuurlijke stretch, support en comfort. De nieuwe lijn bestaat uit een bra, brief en tanktop die je goed met elkaar kunt combineren.

Bamboo Basics - Seamless Rib Full Briefs Rosa  - Tan
RUBY Seamless Rib Bra & ROSA Seamless Rib Full Brief
Bamboo Basics - Seamless Rib Tank Tops River  - Wit
RIVER Seamless Rib Tanktop
Bamboo Basics - Seamless Biker Short Suze - Zwart
SUZE Seamless Biker Short
Bamboo Basics - Seamless Extra High Briefs Amy  - Zwart
AMY Seamless Extra High Brief


ROSA Seamless Rib Full Brief

De RUBY seamless rib bra is verkrijgbaar in onze nieuwste kleur tan en zwart en een perfect setje met de nieuwe ROSA seamless rib full brief.

RIVER Seamless Rib Tanktop

Comfortabele basics zijn een must voor jouw outfit! De RIVER seamless rib tanktop is er zo één en te verkrijgen in het wit en zwart. De nauwsluitende bamboe tops hebben een ronde hals en brede schouderbandjes.

SUZE Seamless Biker Short

Daarnaast hebben we ook een nieuw naadloos item; de SUZE seamless biker short. De biker draagt en voelt als een tweede huid, de short vormt zich naar je lichaam en voorkomt inkijk onder een rok of jurk. Het leuke aan de SUZE biker short is dat je hem ook kunt dragen als casual item met een basic T-shirt bijvoorbeeld.

AMY Seamless Extra High Brief

En als kers op de taart een variant op onze bestseller BELLE; de AMY seamless extra high brief. Naadloos betekent nog meer comfort maar ook dat je ondergoed onzichtbaar is onder een strakke broek, rok of jurk. Want seamless bamboe ondergoed volgt de lijnen van je lichaam, knelt niet en voelt als een tweede huid, de hele dag door.

Fijn en comfortabel ondergoed is de basis van je outfit. Ondergoed dat niet lekker zit? Daar bedanken we voor. Het liefst voel en zie jij je ondergoed helemaal niet zitten. Met deze nieuwe naadloze items zit je dan wel goed!