Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Bamboo kleding: onze favoriete producten

Bamboo kleding: onze favoriete producten

Een trend die je niet ontgaan kan zijn: mooie basics van bamboo. Bamboo kleding is een duurzaam alternatief voor wat er nu in je kledingkast ligt. Daarnaast zit deze kleding ook extreem comfortabel. Ook belangrijk, je ziet het niet terug in de prijs: bamboo kleding is betaalbaar. Wij laten je zien waarom bamboo kleding het duurzame alternatief is voor je huidige kleding zonder dat je een fortuin kwijt bent aan nieuwe basics.

Bamboo kleding blijft lang mooi

Kleding gemaakt van bamboevezels is zacht en soepel. Dit komt door het ronde oppervlak van de bamboevezels. Maar het is daarom niet minder sterk. De bamboestof wordt gecombineerd met elastan met als resultaat een sterke stof.

Deze combinatie zorgt ook voor een goed aansluitende stof met een perfecte pasvorm. Deze pasvorm blijft ook na vele wasbeurten behouden, hoe vaak je jouw favoriete items ook in de was gooit. Bamboo kleding is ook kreukherstellend en komt dus kreukvrij uit de wasmachine. Scheelt weer strijkwerk!

Je bamboo kleding heeft een langere levensduur doordat de stof sterk, kreukherstellend en vormvast is. Onze basics gaan dus zeer lang mee en hebben een eerlijke prijs. Niet nodig om ieder jaar nieuwe basics aan te schaffen, de bamboo kleding van Bamboo Basics blijft jaren mooi! Wat wil je nog meer: basic items die mooi blijven, lang meegaan én betaalbaar zijn!

Onze favoriete items

Wij laten je onze favoriete items zien met een lange levensduur en hoog draagcomfort. Shop hier je ideale basics: bamboobasics.com/shop

Bamboo shirts

Lange- of korte mouw, ronde- of v-hals; welke basic je ook nodig hebt, er is een bamboo basic verkrijgbaar. Onze bamboo kleding heeft thermocomfort en is anti-transpirant. De goede kwaliteit maakt het zowel een perfect ondershirt als een mooi basic item voor op je jeans. Shop onze favoriete shirts.

Duurzaam ondergoed

Ondergoed moet comfortabel zijn, mooi staan en vooral niet zichtbaar onder kleding. Door de goede kwaliteit blijft je ondergoed ook mooi na het wassen. Bamboe ondergoed heeft een zeer lange levensduur en is daarom jouw betaalbare alternatief voor wat er nu in je la ligt. Shop hier je duurzaam ondergoed.

Bamboo sokken

De bamboo sokken van Bamboo Basics zijn anti-transpirant, comfortabel en in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo is er voor iedere schoen een geschikte sok. Lees meer over de voordelen van bamboo sokken of shop meteen onze favorieten: bamboobasics.com/sokken