Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Bamboo sokken: de perfect fit

Bamboo sokken: de perfect fit

Heb jij ook een schoenenkast die uitpuilt van de hoeveelheid schoenen? Sneakers, sportschoenen of gympen, voor iedere schoen wil je eigenlijk weer andere sokken. Het is je kleinste kledingstuk, maar daarom niet minder belangrijk. Niets vervelender dan sokken die niet lekker zitten! Bamboo basics heeft comfortabele bamboo sokken in verschillende modellen en kleuren. Zo vind jij de perfecte sok voor iedere schoen!

Bamboo sokken

Koude-, warme- of zweetvoeten kan je voorkomen met onze basic bamboo sokken. Bamboe zorgt namelijk voor thermocomfort. Dit houdt in dat ze in de zomer verkoelend werken en in de winter je voeten juist lekker warm houden. Dit komt door de open structuur van de bamboevezels. De sokken van Bamboo Basics zijn dus ideaal voor je zomer- en winterschoenen.

Naast het thermocomfort zijn onze bamboo sokken ook anti-transpirant. Er is natuurlijk niets vervelender dan je schoenen uitdoen en vervolgens beseffen dat je voeten niet fris ruiken. De bamboevezel ventileert beter dan katoen. Daarnaast absorbeert bamboe meer vocht dan katoen. Dit vocht kan vervolgens sneller verdampen. Door bamboo sokken te dragen hoef jij je geen zorgen meer te maken over zweetvoeten.

Bamboe sneakersokken

Je favoriete sneakers zitten comfortabeler wanneer je een sok draagt. Maar de pasvorm en het comfort van sokken van katoen kan tegenvallen. Vervang je sokken daarom door onze bamboe sneakersokken heren. Door de soepele stof sluiten de sokken goed aan waardoor je niet eens merkt dat je sokken draagt. De bamboo sokken voelen naadloos aan door een plat stiksel. Dus geen irritatie meer aan het stiksel bij je tenen!

Voor nog meer draagcomfort heeft Bamboo Basics een collectie met verschillende bamboo sokken, waaronder hoge sokken en bamboe sneakersokken heren. Geen mix in de was, de sokken van Bamboo Basics hebben namelijk een unisex pasvorm en zijn dus voor mannen en vrouwen. Verder is het bij bamboe sneakersokken fijn dat deze niet zichtbaar zijn in je lage schoenen. Door de combinatie van elastan met bamboe is de stof sterk en heeft het een goed aansluitende pasvorm. De perfecte fit zorgt voor veel comfort en niet zichtbare sokken!

Onze bamboo sokken zijn sterk, comfortabel en er is een model voor iedere schoen in je overvolle schoenenkast. Shop je nieuwe sokken hier: bamboobasics.com/sokken