Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Beste Product van het Jaar 2021-2022

Beste Product van het Jaar 2021-2022

Zoals jullie weten was Bamboo Basics genomineerd voor het Beste Product van het Jaar. Dank aan iedereen die op ons gestemd heeft!

15 december jl. was de officiële prijsuitreiking in Amsterdam.

En in de categorie Fashion Duurzaam was de winnaar…..tromgeroffel….. BAMBOO BASICS!

Een jaar lang mogen wij vol trots deze titel dragen.

In de verkiezing ‘Beste Product van het Jaar Nederland’ kunnen consumenten producten beoordelen. Het concept is ontstaan vanuit de wens dat consumenten hun mening willen delen over hun favoriete producten. Het doel van de verkiezing is om consumentenproducten positieve media aandacht te geven. De producten worden beoordeeld op verschillende criteria. De winnaars worden bekroond omdat ze de hoogste score hebben behaald op de volgens de consument belangrijkste aspecten van een product.

We denken dat dit een mooie waardering is van onze klanten en denken zo nog meer mensen te overtuigen om voor het duurzame en comfortabele ondergoed van Bamboo Basics te kiezen.

‘Fashion Duurzaam’ nieuwe categorie

Een deel van het Bamboo Basics team mocht de bokaal voor het Beste Product van het Jaar 2021-2022 in de categorie ‘Fashion Duurzaam’ in ontvangst nemen. Dit jaar waren er voor het eerst aparte onderscheidingen op het gebeid van duurzaamheid. Mooi dat Bamboo Basics meteen hierin een titel mocht winnen! Benieuwd naar alle winnnaars? Bekijk ze op site van het Product van het Jaar.