Meteen naar de content
 
  • ACTIE! Nieuwe webshop:

    15% korting op het gehele assortiment

  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
De beste boxershorts voor heren

De beste boxershorts voor heren

Vind jij het altijd een hele zoektocht om boxershorts te vinden die aan al jouw eisen voldoen? Dan ben je nu op de juiste pagina terecht gekomen! In de webshop van Bamboo Basics vind je namelijk boxershorts voor heren die niet alleen mooi, maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Onze boxershorts zijn zijdezacht en voel je niet zitten, onmisbaar in jouw garderobe dus!

Bamboe ondergoed heren

De boxershorts van Bamboo Basics worden gemaakt van bamboe textiel. Door het ronde oppervlak van de bamboevezel voelt de stof heel zacht aan. Ook wanneer je last hebt van een gevoelige huid is bamboe een uitkomst. De stof is namelijk hypoallergeen doordat er geen weerhaakjes zitten in de garen die kunnen irriteren. Daarnaast zorgt de bamboevezel tegelijkertijd voor een extra sterke stof, de boxershorts van Bamboo Basics gaan daardoor lang mee.

Naast bamboevezel maken we voor de productie gebruik van de stof elastaan. In de stof van het boxershort en de bovenste band vind je een mix van bamboe en elastaan. Dit zorgt ervoor dat het boxershort goed aansluit op het lichaam en opkruipende pijpen tegengaat. Wij vinden het belangrijk dat ons ondergoed zo comfortabel mogelijk is. Daar doen we dan ook alles aan!

Boxershorts heren

Wist jij dat bamboe een isolerende maar tegelijkertijd ademende functie heeft? De boxers voor heren zijn daardoor niet alleen verwarmend in de winter, maar ook ademend in de zomer. Daarnaast is bamboe een absorberende stof, de bamboevezels nemen zo’n 70% meer vocht op dan katoen. De stof van de boxershorts zorgen dus voor een snelle opname en verdamping van vocht. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld naar de sportschool gaat.

Tot slot maak je door te kiezen voor de boxershorts van Bamboo Basics een duurzame keuze. De productie van bamboe is namelijk minder belastend voor het milieu dan die van katoen. Doordat bamboe heel snel aangroeit, heb je relatief weinig grond nodig om bamboe te produceren. Met de aankoop van een bamboe boxershort bespaar je daardoor veel water en verminder je het gebruik van pesticiden. Dat voelt goed toch?!

15% korting