Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Een veelvoorkomende frustratie: een te kort t-shirt

Een veelvoorkomende frustratie: een te kort t-shirt

Voor de lange dames onder ons: wij hebben de oplossing voor jouw te korte t-shirt! Nederlanders zijn het langste volk ter wereld. Dus wat willen wij? Lange basic t-shirts. Bamboo Basics heeft niet alleen lange t-shirts voor mannen, ook voor dames hebben we lange basic items. Voor de lange dames onder ons zijn de lange t-shirts van Bamboo Basics een must have!

Lange t-shirts dames

Misschien heb je in de zoekmachine al gezocht hoe je een katoenen t-shirt uit kan rekken of het internet afgezocht naar betaalbare en mooie lange basics. Waarschijnlijk zonder succes. Daarnaast stel je eisen aan een perfecte basic. Die moet comfortabel zijn, mooi staan en vooral mooi blijven. Bamboo Basics heeft bamboe kleding voor dames met een mooie pasvorm, lang model en hoog draagcomfort.

Onze lange t-shirts voor dames hebben een perfecte fit. Door de combinatie van de bamboevezel met elastan sluiten de shirts van Bamboo Basics perfect aan op je lichaam. Het is niet langer nodig om je t-shirt gedurende de dag naar beneden te trekken. Naast het lange model van de shirts, kruipen de bamboe t-shirts niet op.

Het belangrijkste is dat een basic lekker zit. De lange t shirts voor dames zijn gemaakt van bamboevezels. Door de ronde structuur van de vezels voelt de stof soepel en zacht aan. Daarnaast is de stof ook hypoallergeen. Je maakt je huid dus ook blij met onze bamboo basics!

Vrouwen hebben het over het algemeen eerder koud dan mannen. Die kou is verleden tijd door het thermocomfort van onze bamboe kleding. De bamboestof werkt in de zomer verkoelend en in de winter houdt het je lekker warm. Zo zijn de lange t shirts voor dames ook ideaal om ergens onder te dragen.

Bamboe kleding voor dames

Bamboo Basics heeft een uitgebreid assortiment van bamboe kleding speciaal voor dames. De bamboe kleding voor dames heeft een perfecte fit en sluit goed aan. Speciaal voor dames hebben we verschillende tops en t-shirts zodat jij de perfecte basic makkelijk kunt vinden. Bekijk hieronder onze favoriete items of shop meteen in onze webshop.

Bamboe t shirt dames

Onze bamboe t shirts voor dames hebben een mooi lang model en een hoog draagcomfort. Deze witte en zwarte t-shirts zijn ideaal om ergens onder te dragen of als mooie basic te combineren.