Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
De voordelen van een t-shirt slim fit

De voordelen van een t-shirt slim fit

De afweging tussen een slim fit en loose fit shirt blijft lastig. Veel mannen hebben moeite met het vinden van de perfecte pasvorm van shirts. Met het t-shirt slim fit van Bamboo Basics heb jij meteen de perfecte fit. Wij leggen je uit waarom je niet langer op zoek hoeft naar een perfect aansluitend shirt.

Perfect aansluitend t-shirt slim fit

Het bamboe t-shirt slim fit van Bamboo Basics heeft een perfecte pasvorm door de combinatie van bamboe en elastaan. Hierdoor sluit het shirt perfect aan op jouw lichaam. Dit maakt onze slim fit t-shirts perfect als basic shirt of als ondershirt. Het materiaal is niet alleen duurzaam, ook gaan de shirts lang mee. Hoe vaak je de bamboe t-shirts ook wast, de pasvorm blijft behouden. Jouw slimfit shirt blijft dus ook slimfit.

Met het t-shirt slim fit ben jij je niet bewust van lagen kleding die over elkaar schuiven. De stof van het slimfit shirt is zijdezacht en sluit goed aan. Dit is niet alleen fijn voor je huid maar zorgt er ook voor dat lagen kleding makkelijk over elkaar heen bewegen. Daarnaast zorgt de aansluitende pasvorm dat het shirt niet opkruipt en je kreukels van het shirt door je overhemd heen ziet.

Slimfit shirt als ideaal ondershirt

Een perfect bamboe shirt kruipt niet op, zit comfortabel en is sweatproof. Al deze eisen zijn terug te vinden in onze bamboe onderkleding. De bamboe stof heeft een ademende werking en is zijdezacht. Dit maakt het een perfect shirt voor onder een overhemd.

Het slimfit shirt zorgt dat jij het comfortabel fris hebt en dat jouw zweet niet zichtbaar is door je overhemd heen. Dit komt door de ademende werking en het thermocomfort van de stof. Met het t-shirt slim fit van Bamboo Basics heb jij een hoog draagcomfort en dat blijft het allerbelangrijkst. Je hoeft niet langer op zoek naar nieuwe onderkleding!

Het ideale slimfit shirt van bamboo shop je hier

Bamboo Basics - Slimfit T-Shirts Vinn V-hals  - Wit