Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Duurzame cadeaus onder de 15 euro

Duurzame cadeaus onder de 15 euro

De feestdagen komen er weer aan en met kerstinkopen kun je nooit vroeg genoeg beginnen. Hulp nodig bij het vinden van een cadeau? Voor diegene die altijd sokken of ondergoed op zijn of haar lijstje heeft staan of voor de duurzame kleding liefhebber, hoeft leuke cadeaus vinden niet lastig te zijn! Wij geven je tien tips voor duurzame cadeaus onder de 15 euro.

Bamboo Sokken

Jarenlang stonden sokken in de top 10 van meest gevraagde Sinterklaas- en kerstcadeaus. Lekker makkelijk ook, want er kan niet zo veel aan mankeren. Maar je kunt wel bewust kiezen voor duurzame sokken van bamboo. De bamboo sokken van Bamboo Basics zijn comfortabel en super zacht. De sokken hebben een unisex pasvorm en zijn dus voor zowel mannen als vrouwen. Een ideaal cadeau onder de 15 euro!

Comfortabele thuiswerk outfit

Een huispak geeft geen goede indruk tijdens video calls. Maar we willen wel een comfortabele en nette outfit hebben wanneer we thuiswerken. Met de zeer zachte en perfect fit kleding van bamboo heb jij een zeer comfortabele thuiswerk outfit. Maak iemand blij met deze t shirts met lange mouw voor dames en heren. Staat mooi en zit lekker, dus ideaal voor de thuiswerker.

Dames ondergoed

Mooie lingerie wordt ook vaak cadeau gegeven. Helaas betaal je soms veel te veel voor een mooi setje. Bamboo Basics heeft mooi basic dames ondergoed met een luxe glans en het zit extra comfortabel door een zachte waistband. Dames slips en dames strings van bamboo zijn ook nog eens betaalbaar. Het dames ondergoed is verkrijgbaar in 2-pack of 3-packs. Net boven de 15 euro maar je maakt iemand blij met meerdere items.

Sportieve onderkleding

Met het thermocomfort van bamboo kleding heb je het nooit te warm of te koud. De t-shirts lange mouw, dames- en heren singlets zijn de ideale items om te dragen voor een sportief uitstapje. Zo zit het bijvoorbeeld zeer comfortabel onder een ski-jas. Heb je het meteen lekker warm, maar ook een mooie basic outfit waarin je gezien wil worden. Mooi cadeau voor een skiliefhebber!