Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Hip, Hipper, Hipster ondergoed

Hip, Hipper, Hipster ondergoed

Hier zijn we het allemaal over eens: ondergoed moet lekker zitten. Naast comfort, vinden we het ook belangrijk dat je ondergoed niet zichtbaar is onder kleding en het er mooi uitziet. Bamboo Basics heeft een ruim aanbod duurzaam ondergoed voor dames en heren. Boxers, slips, hipster ondergoed en strings in zwart of wit. Mooie basics die ontzettend lekker zitten!

Comfortabel ondergoed

Duurzaam ondergoed hoeft niet saai te zijn. Integendeel, het hipster ondergoed van Bamboo Basics is hip! De bamboestof zit zacht en heeft een subtiele glans wat zorgt voor een luxe uitstraling. Geen zorgen, door de goede kwaliteit blijft je ondergoed ook mooi wit of zwart na het wassen.

 

Niet alleen de look is aantrekkelijk, maar ook het comfort van het hipster ondergoed is fijn. Bij ondergoed vinden we draagcomfort immers het allerbelangrijkst. De bamboe stof is zacht en soepel waardoor je bijna niet voelt dat je ondergoed draagt. Daarnaast heeft het hipster ondergoed thermo comfort. Bamboetextiel zit lekker warm, maar is ook ademend. Voor mensen die wel eens last hebben van een geïrriteerde huid, dat is voorbij met bamboe ondergoed. Bamboe is namelijk hypoallergeen. Dus heb je last van een gevoelige huid? Dan is dit hipster ondergoed van bamboe een perfecte keuze voor jou!

Duurzaam ondergoed niet zichtbaar onder kleding

Ook al zie je er nog zo leuk uit, niets staat mooi wanneer je ondergoed zichtbaar is onder je kleding. Verberg die irritante onderbroek lijnen door voor een bamboe alternatief te kiezen. Het hipster ondergoed van Bamboo Basics heeft een perfect fit.

 

Door de combinatie van elastaan en katoen met bamboe heeft het een extra sterke stof en een mooi aansluitende pasvorm. Bamboo Basics is slim geweest: ook de waistband is van zacht materiaal die geen afdruk achterlaat. Dit maakt het niet alleen comfortabel, maar ook niet zichtbaar onder je kleding. Je wilt natuurlijk niet voor ieder nieuw kleding item nieuw ondergoed nodig hebben. Het hipster ondergoed van Bamboo Basics is een ideale oplossing!

 

Bamboo Basics hipster ondergoed is comfortabel, staat mooi, niet zichtbaar onder kleding en bovenal duurzaam ondergoed. Door de goede kwaliteit gaat de zachtheid niet verloren na veel wasbeurten. Bamboe ondergoed heeft een zeer lange levensduur en is daarom jouw betaalbare alternatief voor wat je nu draagt. Shop hier je duurzaam ondergoed: bamboobasics.com/bamboe-ondergoed