Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Naadloos ondergoed: de oplossing voor ondergoed irritaties

Naadloos ondergoed: de oplossing voor ondergoed irritaties

Draag jij weleens ondergoed dat niet lekker zit? Ondanks dat er veel verschillende modellen, stoffen en kleuren ondergoed verkrijgbaar zijn, krijgen we het toch nog voor elkaar om slecht zittend ondergoed te dragen. Dit is niet alleen vervelend maar ook onnodig! Bamboo Basics introduceert op 20 november seamless ondergoed in 6 stijlen voor dames: een perfecte fit zonder vervelende randjes. Wij zetten de 5 meest voorkomende ondergoed irritaties voor je op een rij en hebben voor jou de oplossing: naadloos ondergoed van bamboe.

Zichtbaar ondergoed

Ben jij blij met een nieuwe witte broek, heb je niet het juiste ondergoed. De juiste kleur is belangrijk om te voorkomen dat je ondergoed doorschijnt. Maar niet alleen de kleur, ook een afdruk van de naden kan zichtbaar zijn door je kleding heen. Bamboo Basics heeft het perfecte naadloos ondergoed voor dames in basic kleuren. Zo heb jij niet langer last van zichtbare randen die afknellen of ondergoed dat doorschijnt.

Te strak ondergoed

Na het dragen van je ondergoed is het niet de bedoeling dat je een afdruk in je huid hebt staan. Ook zal te strak zittend ondergoed zichtbaar zijn onder je kleding doordat het knelt Bij ondergoed is draagcomfort het allerbelangrijkst. Daarom introduceert Bamboo Basics nu seamless styles. Zo heb jij geen last van een afdruk of knellende randjes die zichtbaar kunnen zijn onder je kleding.

Niet genoeg dames ondergoed

Iedereen is wel eens schuldig aan veel te laat wassen en een bijna lege la met ondergoed. Ondergoed kan je nooit genoeg hebben. Met bamboe ondergoed is het niet nodig om voor iedere outfit ander ondergoed aan te schaffen. Bamboo Basics heeft ondergoed in basic kleuren met een gladde stof met luxe glans. Naast naadloos ondergoed hebben onze andere modellen een zachte waistband die geen afdruk achterlaat. Ook hier hebben wij de oplossing voor een lege ondergoed la: multipacks. Niet alleen shop je onze t-shirts, sokken en dames ondergoed in multipack, ook het nieuwe naadloze ondergoed is verkrijgbaar in multipack (2-pack en 3-pack).

Te groot ondergoed

Waar een maat groter de oplossing lijkt, zorgt dit ook voor frustraties. Opkruipende pijpjes van je boxershort of schuivende randjes van je hipster. Niets is vervelender dan ondergoed dat niet goed blijft zitten en mee schuift met je kleding. Een perfect fit is zeer belangrijk. Bamboe ondergoed heeft een perfect fit door de combinatie van elastan met bamboe. Door de elasticiteit sluit het ondergoed goed aan. Daarbij blijft de stof wel ademend en is daarom ideaal voor mensen die last hebben van een geïrriteerde huid.

Zoektocht naar duurzaam naadloos ondergoed

Je bent op zoek naar een duurzaam alternatief voor wat er nu in je kast ligt? Niet alleen wil je dat jouw ondergoed duurzaam geproduceerd is maar ook een lange levensduur heeft. Bamboo Basics heeft een breed aanbod aan duurzaam ondergoed. Door de gladde stof heeft het ondergoed een luxe glans. Ook is het bamboe ondergoed verkrijgbaar in verschillende modellen: boxershorts, hipsters, slips, strings, naadloze beha’s en naadloos ondergoed. Door de goede kwaliteit blijft je naadloos ondergoed dames mooi na vele malen wassen. Maar bij ondergoed is draagcomfort nog belangrijker. Dat zit wel goed met de nieuwe collectie van Bamboo Basics.