Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Thuiswerk-proof: een comfortabele thuiswerk outfit

Thuiswerk-proof: een comfortabele thuiswerk outfit

Een dag in de home office zonder video calls, dan zit je het liefst de hele dag in je pyjama. Toch blijft het belangrijk een dagelijkse routine te hebben om de workflow vast te houden. Bamboo Basics laat je zien hoe jij er comfortabel bij zit en er toch netjes uit kan zien. Zo ben jij thuiswerk-proof!

Thuiswerk outfit voor dames

Bamboo basics heeft een uitgebreid aanbod comfortabele en mooie basics voor dames. Met onze basics voldoe jij iedere dag aan de thuiswerk dresscode. Een comfortabele outfit begint al bij de onderste laag met lekker zittend dames ondergoed. Ook raden we je aan comfortabele onderkleding te dragen. Ben je op zoek naar tops met dunnere bandjes die niet zichtbaar zijn onder je kleding, dan zijn de tops en singlets van bamboe ideaal! Door de perfecte fit sluiten de tops goed aan en zijn ze zeer comfortabel om als onderkleding te dragen. De singlets zijn perfect om te combineren met een mooie blouse, trui of vest.

Met name vrouwen krijgen het koud doordat ze de hele dag stilzitten achter de laptop. Dan is een extra laag kleding geen slecht idee. Dit helpt jou beter dan de verwarming constant hoger te zetten. Ben je meteen duurzaam bezig! Jij krijgt het lekker warm met het thermocomfort van onze bamboo basics voor dames. De open structuur van de bamboe vezels zorgt ervoor dat bamboe kleding warmer zit dan kleding van katoen. Het bamboetextiel zit lekker warm, maar is tegelijkertijd ademend.

Om het comfortabele gevoel de hele dag vast te houden wil je aansluitende kleding die niet te strak of te los zit. De perfect fit van onze bamboe kleding zorgt ervoor dat de shirts en singlets perfect aansluiten op jouw lichaam. Nu heb jij een excuus om in deze tijd toch nieuwe kleren te kopen! Shop hier: jouw comfortabele thuiswerk outfit.

Thuiswerk outfit voor heren

Vergeet niet dat je thuiswerk outfit direct invloed heeft op je productiviteit. Je wilt je niet té relaxed voelen zoals in je pyjama, maar strak in pak is natuurlijk ook onnodig. Trek iets comfortabels van bamboe aan en jij bent de hele dag productief. Een t-shirt lange mouw van bamboe geeft jou thermocomfort en staat netjes. Dit basic item is ideaal om zo te dragen zodat jij er representatief uitziet voor de video calls.

Combineer je t-shirt lange mouw met onze bamboo sokken voor extra comfort. De sokken zijn zeer zacht en door de thermocomfort heb jij nooit te koude of warme voeten. Al deze nieuwe thuiswerk kleding is geen aanslag op je portemonnee. De bamboo basics voor heren blijven lang mooi en zijn betaalbaar. Nog één tip: doe wel even een broek aan bij jouw t-shirt met lange mouw. De situatie dat jij in boxershort voor de camera verschijnt willen we natuurlijk voorkomen. Shop hier: onze t-shirt lange mouw.