Meteen naar de content
  • Heren
  • Dames
  • Baby
  • Over ons
  • Blog
Terug naar overzicht
Witte T-shirts voor heren

Witte T-shirts voor heren

Een mooi basic wit shirt om iedere dag te dragen is onmisbaar in jouw kledingkast. Veel mannen dragen graag een basic T-shirt onder een overhemd of trui. De zoektocht naar het ideale witte t shirt duurt niet lang. Bamboo Basics heeft namelijk de perfecte zwarte en witte t shirts voor heren om als onderkleding te dragen. Onze T-shirts worden gemaakt van bamboe en zijn daarom extra comfortabel als onderkleding.

Witte t shirts voor heren

Bijna alle mannen dragen een basic shirt onder een overhemd. Als onderkleding is het des te belangrijker dat dit basic shirt comfortabel zit. Onze zwarte en witte t shirts voor heren hebben een perfect fit door de combinatie van elastan met bamboe. Daardoor is de stof zeer sterk en heeft het tegelijkertijd de perfecte pasvorm. Door de elasticiteit sluit het goed aan. Niet langer dat gedoe van schuivende lagen kleding en irritatie doordat het eigenlijk helemaal niet lekker zit. De perfect fit van onze witte t shirts voor heren zorgt voor optimaal draagcomfort van je onderkleding.

Naast de goede pasvorm bieden bamboe T-shirts ook thermo comfort. De bamboestof werkt in de zomer verkoelend en in de winter is het juist warmer dan katoen. Moet een ondershirt voor jou zorgen voor warmte, frisheid of juist meer comfort? Wat de reden ook is dat jij een shirt onder een overhemd of trui draagt, onze zwarte en witte t shirts voor heren bieden de comfort die jij zoekt!

Bamboo T-shirts blijven mooi

Bamboe is van nature een sterk materiaal. Dit zorgt ervoor dat je bamboe T-shirt er nog steeds als nieuw uitziet na veel wasbeurten. Jouw nieuwe basic zal dus niet krimpen in de was. Bamboe vezels zorgen voor zachtheid maar bamboe stof is ook sterk, wat zorgt voor een lange levensduur van je T-shirt. Kwaliteit gegarandeerd! Ook kreukt het bamboe T-shirt niet tijdens het wassen. Goed nieuws mannen, strijken is dus ook niet nodig! De zwarte en witte t shirts voor heren van Bamboo Basics zijn jouw ideale basic item.

Je denkt waarschijnlijk dat zo’n goede kwaliteit en lange levensduur ook terug te zien zijn in de prijs. Niets is minder waar! De shirts van Bamboo Basics zijn ook betaalbaar.

Shop nu snel je nieuwe zwarte of witte t shirts voor heren op onze website: bamboobasics.com/bamboe-t-shirts/shirts-heren/