Bamboo Basics heren
Bamboo Basics dames
Bamboo Basics Extreem Comfortabel Ondergoed
Voorjaarskorting 10%
seamless bamboe ondergoed
Bamboo Basics Extreem Comfortabel Ondergoed

Nieuw

Bamboo Basics Bestsellers

Bamboe onderkleding

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris.
Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!

Comfortabel en duurzaam ondergoed;
voor een eerlijke prijs!

Met het gebruik van de grondstof bamboe streven wij naar een duurzamere wereld. Het gebruik van bamboe textiel is namelijk waterbesparend, bamboe heeft voldoende aan natuurlijke regenval en zorgt voor minder verdamping. In vergelijking met traditionele textielsoorten is de productie van bamboe textiel wel 80% minder belastend voor het milieu. Door ons bamboe ondergoed voor een eerlijke en goede prijs aan te bieden zorgen wij ervoor dat duurzaamheid voor iedereen toegankelijk wordt!

Voordelen bamboe kleding

Het gebruik van bamboe in kleding kent veel voordelen, zowel voor het milieu als voor jezelf! Al sinds 2001 bestaat Bamboe als textielvezel en wordt dit langzaamaan steeds vaker gebruikt in bijvoorbeeld kleding. Bamboe textiel is zijdezacht en hierdoor extreem comfortabel, het heeft zelfs dezelfde eigenschappen als kasjmier! Dit komt door het ronde oppervlak van de bamboevezel.

Ondanks dat bamboe zijdezacht is, is het ook heel sterk en geeft het een perfecte fit. Bamboe ondergoed omsluit ieder lichaamstype perfect en voelt super comfortabel aan. De combinatie met katoen en elastaan zorgt hiervoor. Daarnaast is bamboe hypoallergeen, als je een gevoelige huid hebt of last van allergieën dan is bamboe onderkleding heel erg fijn om te dragen.

Verder beschikt bamboe kleding ook over thermo comfort en UV-bescherming, dit houdt in dat bamboe verkoelend werkt in de zomer, 98% van de schadelijke UV-straling filtert en in de winter warmer is dan katoen door de open structuur van de vezels. Zo kun je het bamboe ondergoed het hele jaar door dragen!

Zeker niet onbelangrijk zijn de milieuvriendelijke voordelen! Bamboe is het snelst groeiende gewas dat overal kan groeien en geen kunstmatige bewatering nodig heeft. Ook heeft het geen pesticides of insecticiden nodig, in tegenstelling tot andere textielsoorten zoals katoen. Nog een pluspunt is dat bamboe 35% meer CO2 opneemt dan andere planten en 10x meer oogst dan katoen!

De voordelen van bamboe kleding:

  • bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan;
  • heeft een perfect fit;
  • bamboe textiel is antibacterieel en anti-transpirant;
  • kleding van bamboe beschikt over thermo comfort en UV-bescherming;
  • bamboe kleding neemt veel vocht op en maskeert vieze geurtjes;
  • en het gebruik van bamboe is milieuvriendelijk! Bamboe heeft geen kunstmatige bewatering, pesticides en insecticiden nodig en neemt 35% meer CO2 op.

Bamboo Basics collectie

Onze collectie bestaat uit bamboe ondergoed en bamboe T-shirts voor dames en heren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

DutchGermanEnglishFrench