Bamboe kleding

Anti-transpiratie T-shirts

Door de holle bamboevezels en zijn specifieke structuur kan bamboekleding tot wel 70% meer vocht absorberen dan katoen. Het vocht verdampt sneller en de kleding is ademend. Hierdoor zweet je minder en bij inspanning blijft je kleding langer droog!

Anti zweet T-shirts

Er is geen enkel T-shirt die ervoor kan zorgen dat je helemaal niet zweet. Zweten is natuurlijk én noodzakelijk, je lichaam gebruikt het zweten namelijk om af te koelen. Zolang het vocht goed kan verdampen, hebben bacterieën minder kans te ontstaan en wordt die typische zweetlucht voorkomen. Bamboe T shirts zijn ademend en zorgen er dus voor dat een nare zweetlucht verleden tijd is!

Extra lange T-shirts

Onze anti-transpirtatie bamboe T-shirts hebben standaard een extra lange fit. Ook als je veel beweegt blijft het dus goed zitten! De shirts zijn te dragen onder een overhemd, maar ook als casual T-shirt.

Thermo comfort

De bekende thermo-shirts zijn vaak lekker warm in vrieskou. Maar daarnaast voelen ze bij (lichte) inspanning al snel zweterig aan. Dit komt doordat thermo-shirts slecht ademen. Het doel is immers om de warme lichaamslucht vast te houden. Bamboevezels hebben als voordeel genoeg warme lucht vast te kunnen houden door de holle structuur, vergelijkbaar met de kleine haartjes op je lichaam, maar daarentegen kunnen deze vezels wel lucht doorlaten, zodat vocht en overtollig warme lucht kan ontsnappen. Ideaal dus voor ons klimaat én voor dagelijks gebruik. Je bamboe T-shirt voelt altijd zacht, fris en comfortabel aan!

Bamboe is ademend

Bamboevezels staan erom bekend een ademende functie te hebben. Doordat vocht snel kan verdampen, koel je sneller af en zweet je dus minder. Je huid blijft minder lang nat en daardoor voel je je gegarandeerd langer fris!

Heb jij snel last van een nare zweetlucht en/of zweetplekken in je shirt? Kies dan voor de meest effectieve anti-transpiratie shirts van bamboe!

Bamboe t-shirts

Klik hier om onze blogpost te lezen over anti zweet shirts van bamboe!

Assortiment bamboe T-shirts

In onze collectie vind je bamboe T-shirts met een V-hals of een ronde hals. Beide basic shirts zijn te verkrijgen in de kleuren zwart en wit. Wil je graag op de hoogte blijven van acties en nieuwe producten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Bekijk onze t-shirts in de categorie ondergoed dames of ondergoed mannen.