Bamboo Basics X EarthToday

Bamboo Basics is brand partner van EarthToday. Lees hier wat onze mooie plannen zijn en wat dit voor jou en voor de aarde betekent!

Bamboost the Earth!

Bamboo Basics staat voor duurzaamheid en sociaal verantwoord produceren. Met premium ondergoed van bamboe bieden wij een milieuvriendelijker alternatief voor katoen. Maar we willen meer doen. Daarom zijn wij een partnership aangegaan met EarthToday, een initiatief die zich inzet voor natuurbescherming. Voor íedere aankoop bij Bamboo Basics krijg je van ons een beschermde m² natuur cadeau! Bamboost the Earth: zo maak jij een dubbele impact; je kiest voor een duurzaam bamboe product én je beschermt levenslang een m² aarde! Op EarthToday.com/bamboobasics delen we content die wij belangrijk vinden in onze missie.

Zodra je een bestelling hebt geplaatst, krijg je naast een orderbevestiging ook, binnen een uur, een mail waarin je jouw m² kunt claimen. Je krijgt deze m² van ons cadeau, wij hebben deze al voor jou betaald!

EarthToday

EarthToday is een community van changemakers met de missie om 50% van de aarde te beschermen tegen 2050. Op EarthToday.com kan iedereen zich aansluiten door je eigen stukje natuur te beschermen voor €1,20 per m². Bamboo Basics doet je deze m² cadeau bij iedere aankoop. Zo kunnen we onze planeet samen beschermen, meter voor meter.  Voor elke m² die je beschermt ontvang je een uniek digitaal ‘bewijs van bescherming’, geregistreerd op jouw naam. De geolocatie van deze beschermde m² wordt ook gemarkeerd door een virtuele vlag en is virtueel te bezoeken. De m² worden beschermd door de leden van de Union of Nature, een internationaal samenwerkingsverband van erkende natuurbeschermingsorganisaties en voor elke m² beschermd via EarthToday wordt een nieuwe m² in bescherming genomen. Zo kunnen we collectief een wereldwijd initiatief creëren om natuurbescherming te versnellen. Bescherm ook je eigen stukje natuur in Brazilië, Kenia, Portugal, Argentinië of zelfs in ons eigen Brabant. #JoinEarthToday EarthToday.com/protect.

Heb je nog vragen over dit thema?
Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer.