Categorieën

Bamboe Ondergoed Dames

41 resultaten

Weergave:

Bamboe Ondergoed voor Dames

Damesondergoed is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Maar niet alleen het design speelt een rol, ondergoed moet vooral een perfecte fit hebben en een comfortabel gevoel geven. Ons ondergoed voor dames van bamboe speelt in op deze basisbehoefte. De bamboe stof zit namelijk heerlijk zacht en heeft een luxe uitstraling door de subtiele glans. Daarnaast hebben de broekjes een zachte waistband, zodat deze niet snijdt of een vervelende afdruk achterlaat. Heel bewust hebben wij ervoor gekozen om geen labels in het ondergoed te verwerken, maar juist te kiezen voor een print op de stof. Om er zo voor te zorgen dat onze klanten met onze ondergoed setjes dames het ultieme draagcomfort ervaren.

Alles voor het meest comfortabele ondergoed voor dames!

Ons damesondergoed is gemaakt van bamboe viscose met een klein deel organisch katoen met elastaan. De combinatie met katoen maakt de stof sterker en elastaan zorgt voor wat stretch, dit zit gewoon comfortabel.

Is bamboe ook zacht voor de huid?

Vrouwen met een gevoelige huid of een allergie kunnen bamboe met een gerust hart dragen. Bamboe is namelijk hypoallergeen, het garen bevat geen weerhaakjes die de huid kunnen irriteren. Dit zorgt voor een heerlijk zachte stof met een ultiem draagcomfort.

Goed voor jezelf, goed voor het milieu

Wist je dat het dragen van bamboo ondergoed ook goed is voor het milieu? Het gebruik van bamboe is namelijk een duurzaam alternatief voor traditionele textielsoorten, zoals katoen. Tijdens de groei en het oogsten van bamboe zijn er geen pesticiden of andere bestrijdingsmiddelen nodig, de plant bezit namelijk van nature antibacteriële stoffen. Ook is bamboe waterbesparend, de plant heeft voldoende aan natuurlijke regenval en zorgt voor minder verdamping.

Ons bamboe ondergoed voor dames bestaat uit verschillende soorten ondergoed, zoals een bamboe slip, bamboe string en bamboe hipster. Welk ondergoed setjes dames je draagt, bepaal je natuurlijk zelf. Belangrijk is dat het goed zit en voelt, daarbij is het belangrijk dat de maat precies klopt. Bekijk hiervoor de maattabel.