Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren!

Ondergoed van Bamboo Basics voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!

Extreem comfortabel ondergoed

Onze bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en is dan ook heerlijk om te dragen.

Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor bamboe. De stof heeft een ademende werking en neemt tot wel 7x meer vocht op dan katoen. Dit voorkomt nare geurtjes en zorgt voor een fris gevoel de hele dag door. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voel jij je dus comfortabel!

Bekijk alle voordelen van bamboe kleding voor jou.

Op weg naar een groenere wereld

Onder het motto; samen bereik je meer, dagen wij jou uit om verantwoordelijkheid te nemen en een verschil te maken. Samen verminderen wij de vervuilende impact op het milieu!

Met het gebruik van de grondstof bamboe streven wij naar een duurzamere wereld. Het gebruik van bamboe textiel is namelijk waterbesparend, bamboe heeft voldoende aan natuurlijke regenval en zorgt voor minder verdamping. In vergelijking met traditionele textielsoorten is de productie van bamboe textiel wel 80% minder belastend voor het milieu. Tijd voor verandering dus! Lees hier alles over duurzaamheid en sociaal verantwoord produceren en over ons brand partnership met EarthToday!

Wij zijn er voor jou.

Door ons bamboe ondergoed voor een eerlijke prijs aan te bieden zorgen wij ervoor dat duurzaamheid voor iedereen toegankelijk wordt. Wij streven ernaar om onze producten op zoveel mogelijk online en offline plaatsen beschikbaar te stellen. Op deze manier is ons merk voor iedereen toegankelijk, wij creëren geen beperkingen jou!

Toch niet tevreden met jouw nieuwe Bamboo Basics? Stuur je aankoop binnen 14 dagen retour en je krijgt je geld terug!

Ondergoed van Bamboe